Пишні оладки на кефірі – 10 кращих покрокових рецептів з фото

Повітряні оладки на кефірі з розпушувачем як пух

гарантії отримання пишних оладок скористайтесь розпушувачем для тесту. З оладками можна влаштувати смачний сніданок або легкий перекус протягом дня.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Борошно пшеничне – 120 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Кефір – 250 мл
  • Цукор – 30 гр.
  • Масло рослинне – 1,5 ст. л.
  • Розпушувач для тіста – 8 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У миску розбийте яйце, всипте цукор і злегка збийте інгредієнти.

Крок 2. Далі влийте кефір кімнатної температури, перемішайте.

Крок 3. Потім додайте половину столової ложки рослинної олії і добре перемішайте.

Крок 4. Після цього додайте сіль і розпушувач для тіста. Поступово всипте просіяне борошно і замісіть густе тісто.

Крок 5. На сковороді розігрійте рослинне масло, викладіть тісто і смажте оладки з двох сторін по 3-4 хвилини.

Крок 6. Перед тим, як подати оладки на стіл, промокніть їх паперовими рушниками від жиру.

Приємного апетиту!