Рафаелло з крабових паличок – 5 рецептів закуски з покроковими фото

Рафаелло з крабових паличок і плавленого сиру

Рецептів закусок може бути величезна кількість. Їх готують з оливками, волоськими горіхами, мигдалем, солоним огірком і крабовим м’ясом. Ми пропонуємо вам додати в кульки плавлений сир і зробити страву ще більш ніжним і вершковим.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 25 хв.

Кількість порцій – 5-6.

Склад:

  • крабові Палички – 100 гр.
  • Сир плавлений – 60 гр.
  • Сир – 50 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – 1/3 склянки
  • Часник – 1-2 зуб.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку відваримо яйця. Для цього відправляємо їх в каструлю і заливаємо холодною водою. Потім доводимо рідину до кипіння на плиті і продовжуємо варити продукт 10 хвилин до повної готовності. Щоб остудити яйця, зливаємо окріп в раковину і заливаємо нову порцію холодної води.

Крок 2. Охолоджені яйця легко очищаємо від шкаралупи, а потім натираємо на дрібній тертці. Беремо злегка заморожені свіжі крабові палички і позбавляє їх від плівки. Натираємо за аналогією з яйцями. Залишаємо тільки частина крабовою стружки.

Крок 3. Твердий сир натираємо на тертці. Якщо ви використовуєте плавлений сир у брусках, то його також варто подрібнити на тертці. Рідкий плавлений сир відразу додаємо до другої частини крабовою маси. Перемішуємо обидва види сиру з тертими крабовими паличками.

Крок 4. Викладаємо в масу терті яйця. При бажанні ви можете ще більше подрібнити інгредієнти: перетерти їх заглибним блендером до однорідності. Додаємо в суміш очищений і подрібнений часник (1-2 зубки), перець, сіль і майонез.

Крок 5. Ретельно перемішуємо масу з майонезом (намагаємося не переборщити з соусом). За допомогою столової ложки формуємо з суміші кульки, а потім обвалюємо їх у залишках крабовою стружки. Викладаємо заготовки на блюдо і подаємо до столу.

Приємного апетиту!