Рафаелло з крабових паличок і плавленого сиру
Рецептів закусок може бути величезна кількість. Їх готують з оливками, волоськими горіхами, мигдалем, солоним огірком і крабовим м’ясом. Ми пропонуємо вам додати в кульки плавлений сир і зробити страву ще більш ніжним і вершковим.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 25 хв.
Кількість порцій – 5-6.
Склад:
- крабові Палички – 100 гр.
- Сир плавлений – 60 гр.
- Сир – 50 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез – 1/3 склянки
- Часник – 1-2 зуб.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку відваримо яйця. Для цього відправляємо їх в каструлю і заливаємо холодною водою. Потім доводимо рідину до кипіння на плиті і продовжуємо варити продукт 10 хвилин до повної готовності. Щоб остудити яйця, зливаємо окріп в раковину і заливаємо нову порцію холодної води.
Крок 2. Охолоджені яйця легко очищаємо від шкаралупи, а потім натираємо на дрібній тертці. Беремо злегка заморожені свіжі крабові палички і позбавляє їх від плівки. Натираємо за аналогією з яйцями. Залишаємо тільки частина крабовою стружки.
Крок 3. Твердий сир натираємо на тертці. Якщо ви використовуєте плавлений сир у брусках, то його також варто подрібнити на тертці. Рідкий плавлений сир відразу додаємо до другої частини крабовою маси. Перемішуємо обидва види сиру з тертими крабовими паличками.
Крок 4. Викладаємо в масу терті яйця. При бажанні ви можете ще більше подрібнити інгредієнти: перетерти їх заглибним блендером до однорідності. Додаємо в суміш очищений і подрібнений часник (1-2 зубки), перець, сіль і майонез.
Крок 5. Ретельно перемішуємо масу з майонезом (намагаємося не переборщити з соусом). За допомогою столової ложки формуємо з суміші кульки, а потім обвалюємо їх у залишках крабовою стружки. Викладаємо заготовки на блюдо і подаємо до столу.
Приємного апетиту!