Розсольник зі свининою, перловкою і солоними огірками – 6 рецептів з покроковими фото

Розсольник зі свининою, перловкою і огірками в мультиварці

Розсольник зі свининою, перловкою і огірками в мультиварці готується настільки просто, що впорається навіть дитина! Все, що потрібно від кулінара, так це очистити і нарізати овочі, пересипати в чашу сучасної печі, доповнити м’ясом і залити водою – вуаля, ситний та ароматний супчик вже на вашому столі!

Час готування – 120 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 5-6.

Склад:

  • Вода – 2 л
  • Крупа перлова – ½ склянки
  • Свинина – 250 гр.
  • Огірки солоні/мариновані – 2 шт.
  • Картопля – 5 шт.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Лист лавра – 1 шт.
  • Паста томатна – ½ ст. л.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком готування (за 2-3 години) замочуємо крупу в прохолодній воді.

Крок 2. Запускаємо програму «Смаження» (20 хвилин) і протягом 12 хвилин на розігрітому маслі обсмажуємо нарізку з м’яса.

Крок 3. До румяному м’яса додаємо натерті огірки і моркву, дрібно нарізану цибулю і томатну пасту.

Крок 4. Компоненти перемішуємо і готуємо до звукового сигналу.

Крок 5. Доповнюємо основний склад промитої крупою і нарізкою з очищеного картоплі.

Крок 6. Заливаємо складові водою і готуємо суп в режимі «Гасіння» близько 90 хвилин.

Крок 7. За кілька хвилин до готовності, приправляємо розсольник сіллю, лавровим листом і рубаною зеленню.

Крок 8. Духмяне страву подаємо до столу «з пилу, з жару» і негайно знімаємо пробу. Приємного апетиту!