Розсольник зі свининою, перловкою і огірками в мультиварці
Розсольник зі свининою, перловкою і огірками в мультиварці готується настільки просто, що впорається навіть дитина! Все, що потрібно від кулінара, так це очистити і нарізати овочі, пересипати в чашу сучасної печі, доповнити м’ясом і залити водою – вуаля, ситний та ароматний супчик вже на вашому столі!
Час готування – 120 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 5-6.
Склад:
- Вода – 2 л
- Крупа перлова – ½ склянки
- Свинина – 250 гр.
- Огірки солоні/мариновані – 2 шт.
- Картопля – 5 шт.
- Кріп – 1 пучок.
- Лист лавра – 1 шт.
- Паста томатна – ½ ст. л.
- Олія соняшникова – 3 ст. л.
- Морквина – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком готування (за 2-3 години) замочуємо крупу в прохолодній воді.
Крок 2. Запускаємо програму «Смаження» (20 хвилин) і протягом 12 хвилин на розігрітому маслі обсмажуємо нарізку з м’яса.
Крок 3. До румяному м’яса додаємо натерті огірки і моркву, дрібно нарізану цибулю і томатну пасту.
Крок 4. Компоненти перемішуємо і готуємо до звукового сигналу.
Крок 5. Доповнюємо основний склад промитої крупою і нарізкою з очищеного картоплі.
Крок 6. Заливаємо складові водою і готуємо суп в режимі «Гасіння» близько 90 хвилин.
Крок 7. За кілька хвилин до готовності, приправляємо розсольник сіллю, лавровим листом і рубаною зеленню.
Крок 8. Духмяне страву подаємо до столу «з пилу, з жару» і негайно знімаємо пробу. Приємного апетиту!