Як приготувати розтягаї з рибою на листковому тісті?
Готовий напівфабрикат листкового тіста значно спрощує життя господиням, з ним ваша випічка буде пишною і ніжною. Пропонуємо приготувати дуже смачні пиріжки з рибною начинкою з готового листкового тіста.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 10.
Склад:
- Тісто листкове – 900 гр.
- Філе горбуші – 600-700 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Сік лимонний – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 70-100 гр.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Філе горбуші наріжте кубиками. Полийте філе лимонним соком і перемішайте.
2. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
3. Тісто розморозьте і розкачайте на просыпанном борошном столі. За допомогою склянки вирізати з тіста круглі заготовки для пиріжків. На кожен гурток покладіть по столовій ложці цибулі, посоліть і приправте його. Додайте до цибулі кілька шматочків риби, її також посоліть і приправте.
4. Краї тіста змастіть яєчним білком і защепніть їх так, щоб середина залишилася відкритою.
5. Деко застеліть пергаментом. Розкладіть заготовки на деку, у відкриту серединку покласти по невеликому шматочку вершкового масла.
6. Змастіть розтягаї збитим жовтком, випікайте при 180 градусах 30 хвилин. Готову випічку злегка остудіть, потім подавайте на стіл.
Приємного апетиту!