Рубані котлети з курки з сиром в духовці
Смачним варіантом може бути у вас доповнення сиром рублених котлет з курки в духовці. Для таких котлет добре підходять як грудка, так і філе стегна. У цьому рецепті сир подрібнюємо на тертці, але можна нарізати маленькими кубиками. Готуються котлети просто і швидко.
Час приготування: 40 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 4.
Склад:
- Куряче філе – 600 гр.
- Твердий сир – 70 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля – 200 гр.
- Часник – 1 зубок.
- Майонез/сметана – 100 гр.
- Борошно – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Приправи – за смаком.
- Рослинне масло – для змазування форми.
Процес приготування:
Крок 1. Промите і обсушенное серветкою куряче філе наріжте невеликими кубиками. Для більш зручної нарізки його можете трохи підморозити.
Крок 2. Перекладіть нарізане філе в окремий посуд і за своїм смаком додайте сіль з будь-якими приправами.
Крок 3. Через землянку або тертку додайте до філе очищений зубок часнику.
Крок 4. Потім розбийте одне куряче яйце.
Крок 5. Додайте до фаршу майонез або сметану.
Крок 6. Шматок твердого сиру подрібніть на крупній тертці, перекладіть до фаршу і ложкою трохи перемішайте.
Крок 7. В останню чергу насипте до фаршу дві ложки борошна і ще раз всі інгредієнти перемішайте. Дайте фаршу 5 хвилин для настоювання.
Крок 8. Вологими руками сформуйте з рубленого фаршу невеликі котлети. Викладіть їх на змащене олією деко і запечіть в духовці при 180 градусів протягом 20-25 хвилин. Приготовлені рубані котлети з курки з сиром сервіруйте до столу гарячі. Приємного апетиту!