Рубані курячі котлети з крохмалем і майонезом – 4 рецепти з покроковими фото

Рубані курячі котлети з крохмалем і майонезом – це апетитне, смачне і поживне частування для вашого домашнього столу. Такі котлети порадують швидким та простим кулінарним процесом. Їх можна подавати до обіду або вечері з вашими улюбленими гарнірами. Беріть на замітку перевірену кулінарну збірку з чотирьох рецептів з покроковими фотографіями.

Рубані котлети з курячої грудки з крохмалем і майонезом

Рубані котлети з курячої грудки з крохмалем і майонезом відрізняються неймовірною соковитістю і гарним зовнішнім виглядом. Ви приготуєте їх за лічені хвилини, а смак курячого частування нікого не залишить байдужим. Для приготування страви своїми руками використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Куряча грудка 1 шт.
  • Майонез столовий молочний 1 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний 1 ст. л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. З курячої грудки отделаем філе, промиваємо його під водою і обсушуємо.
  2. Підготовлене філе дрібно рубаємо ножем.
  3. Викладаємо інгредієнт в глибоку миску.
  4. Доповнюємо дрібні шматочки філе майонезом, сіллю і сумішшю перців. Розбиваємо сюди куряче яйце і все добре перемішуємо.
  5. Висипаємо сюди кукурудзяний крохмаль. Ретельно перемішуємо.
  6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Порційно викладаємо сюди рубаний курячий фарш. Обсмажуємо плоскі котлети до рум’янцю з обох сторін.
  7. Рубані котлети з курячої грудки з крохмалем і майонезом готові. Подавайте до столу і пробуйте!

Рубані котлети з майонезом, крохмалем і цибулею на сковороді

Рубані котлети з майонезом, крохмалем і цибулею на сковороді – це неймовірно соковита і яскрава за смаком частування для вашого сімейного обіду або вечері. Апетитний продукт дуже легко і швидко готується в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Грудка куряча – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • картопляний Крохмаль – 3 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Дрібно рубаємо куряче філе і цибулю. Відправляємо продукти в глибоку миску, доповнюємо їх курячим яйцем.

Крок 3. Далі в заготовку відправляємо майонез і картопляний крохмаль.

Крок 4. Доповнюємо невеликою кількістю солі.

Крок 5. Ретельно перемішуємо масу. Якщо у вас є час, то поставте рубаний фарш в холодильник, дайте йому настоятися. Але можна і відразу приступати до наступного етапу готування.

Крок 6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Ложкою викладаємо курячий фарш у вигляді плоских котлеток.

Крок 7. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

Крок 8. Рубані котлети з майонезом, крохмалем і цибулею на сковороді готові. Подавайте частування до столу!

Рубані котлети з курячого філе з майонезом, сиром і крохмалем

Рубані котлети з курячого філе з майонезом, сиром і крохмалем – неймовірно смачне, поживне і нескладний у виконанні частування для вашого домашнього столу. Такий апетитний продукт порадує вас своєю соковитістю і привабливою рум’яною скоринкою. Беріть на замітку!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,6 кг
  • Сир твердий – 120 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • картопляний Крохмаль – 3 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожуємо, промиваємо й обсушуємо куряче філе.

Крок 2. Після підготовлене м’ясо птиці ріжемо дрібними шматочками.

Крок 3. Розбиваємо в курячий рубаний фарш яйце, додаємо крохмаль, майонез, подрібнений часник, зелень, сіль і чорний мелений перець. Ретельно перемішуємо вміст.

Крок 4. Натираємо на середній або дрібній тертці твердий сир. Вмішуємо його в підготовлений фарш. Він повинен вийти досить густим.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Ложкою викладаємо курячий фарш у вигляді плоских котлеток.

Крок 6. Обсмажуємо з обох боків до утворення апетитною рум’яною кірочки.

Крок 7. Рубані котлети з курячого філе з майонезом, сиром і крохмалем готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Рубані котлети з курячої грудки з крохмалем, майонезом і часником

Рубані котлети з курячої грудки з крохмалем, майонезом і часником – це дуже соковите і смачне частування для ситного сімейного обіду або вечері. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. На додаток до рубаних котлет подавайте картопляне пюре або інші гарніри.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,6 кг
  • Крохмаль – 3 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Кріп – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо, обсушуємо куряче філе і рубаємо його на дрібні шматочки.

Крок 2. У глибоку миску викладаємо філе січене. Доповнюємо його курячими яйцями і крохмалем.

Крок 3. Сюди ж продавлюємо очищені зубчики часнику.

Крок 4. Викладаємо три столові ложки майонезу. Солимо, перчимо масу, ретельно вимішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.

Крок 5. Доповнюємо масу подрібнений кропом. Перемішуємо і даємо фаршу трохи настоятися.

Крок 6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Ложкою викладаємо сюди курячу масу. Обсмажуємо продукт до рум’янцю з усіх боків.

Крок 7. Рубані котлети з курячої грудки з крохмалем, майонезом і часником готові. Пригощайтеся!