Рубані котлети з майонезом, крохмалем і цибулею на сковороді
Рубані котлети з майонезом, крохмалем і цибулею на сковороді – це неймовірно соковита і яскрава за смаком частування для вашого сімейного обіду або вечері. Апетитний продукт дуже легко і швидко готується в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Грудка куряча – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- картопляний Крохмаль – 3 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. Дрібно рубаємо куряче філе і цибулю. Відправляємо продукти в глибоку миску, доповнюємо їх курячим яйцем.
Крок 3. Далі в заготовку відправляємо майонез і картопляний крохмаль.
Крок 4. Доповнюємо невеликою кількістю солі.
Крок 5. Ретельно перемішуємо масу. Якщо у вас є час, то поставте рубаний фарш в холодильник, дайте йому настоятися. Але можна і відразу приступати до наступного етапу готування.
Крок 6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Ложкою викладаємо курячий фарш у вигляді плоских котлеток.
Крок 7. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
Крок 8. Рубані котлети з майонезом, крохмалем і цибулею на сковороді готові. Подавайте частування до столу!