Рубані курячі котлети з крохмалем і майонезом – 4 рецепти з покроковими фото

Рубані котлети з майонезом, крохмалем і цибулею на сковороді

Рубані котлети з майонезом, крохмалем і цибулею на сковороді – це неймовірно соковита і яскрава за смаком частування для вашого сімейного обіду або вечері. Апетитний продукт дуже легко і швидко готується в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Грудка куряча – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • картопляний Крохмаль – 3 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Дрібно рубаємо куряче філе і цибулю. Відправляємо продукти в глибоку миску, доповнюємо їх курячим яйцем.

Крок 3. Далі в заготовку відправляємо майонез і картопляний крохмаль.

Крок 4. Доповнюємо невеликою кількістю солі.

Крок 5. Ретельно перемішуємо масу. Якщо у вас є час, то поставте рубаний фарш в холодильник, дайте йому настоятися. Але можна і відразу приступати до наступного етапу готування.

Крок 6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Ложкою викладаємо курячий фарш у вигляді плоских котлеток.

Крок 7. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

Крок 8. Рубані котлети з майонезом, крохмалем і цибулею на сковороді готові. Подавайте частування до столу!