Рубані курячі котлети з крохмалем і майонезом – 4 рецепти з покроковими фото

Рубані котлети з курячої грудки з крохмалем, майонезом і часником

Рубані котлети з курячої грудки з крохмалем, майонезом і часником – це дуже соковите і смачне частування для ситного сімейного обіду або вечері. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. На додаток до рубаних котлет подавайте картопляне пюре або інші гарніри.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,6 кг
  • Крохмаль – 3 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Кріп – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо, обсушуємо куряче філе і рубаємо його на дрібні шматочки.

Крок 2. У глибоку миску викладаємо філе січене. Доповнюємо його курячими яйцями і крохмалем.

Крок 3. Сюди ж продавлюємо очищені зубчики часнику.

Крок 4. Викладаємо три столові ложки майонезу. Солимо, перчимо масу, ретельно вимішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.

Крок 5. Доповнюємо масу подрібнений кропом. Перемішуємо і даємо фаршу трохи настоятися.

Крок 6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Ложкою викладаємо сюди курячу масу. Обсмажуємо продукт до рум’янцю з усіх боків.

Крок 7. Рубані котлети з курячої грудки з крохмалем, майонезом і часником готові. Пригощайтеся!