Рубані котлети з курячої грудки з крохмалем, майонезом і часником
Рубані котлети з курячої грудки з крохмалем, майонезом і часником – це дуже соковите і смачне частування для ситного сімейного обіду або вечері. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. На додаток до рубаних котлет подавайте картопляне пюре або інші гарніри.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Філе куряче – 0,6 кг
- Крохмаль – 3 ст. л.
- Майонез – 3 ст. л.
- Яйце – 3 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Кріп – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо, обсушуємо куряче філе і рубаємо його на дрібні шматочки.
Крок 2. У глибоку миску викладаємо філе січене. Доповнюємо його курячими яйцями і крохмалем.
Крок 3. Сюди ж продавлюємо очищені зубчики часнику.
Крок 4. Викладаємо три столові ложки майонезу. Солимо, перчимо масу, ретельно вимішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.
Крок 5. Доповнюємо масу подрібнений кропом. Перемішуємо і даємо фаршу трохи настоятися.
Крок 6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Ложкою викладаємо сюди курячу масу. Обсмажуємо продукт до рум’янцю з усіх боків.
Крок 7. Рубані котлети з курячої грудки з крохмалем, майонезом і часником готові. Пригощайтеся!