Рубані курячі котлети з крохмалем і майонезом – 4 рецепти з покроковими фото

Рубані котлети з курячого філе з майонезом, сиром і крохмалем

Рубані котлети з курячого філе з майонезом, сиром і крохмалем – неймовірно смачне, поживне і нескладний у виконанні частування для вашого домашнього столу. Такий апетитний продукт порадує вас своєю соковитістю і привабливою рум’яною скоринкою. Беріть на замітку!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,6 кг
  • Сир твердий – 120 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • картопляний Крохмаль – 3 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожуємо, промиваємо й обсушуємо куряче філе.

Крок 2. Після підготовлене м’ясо птиці ріжемо дрібними шматочками.

Крок 3. Розбиваємо в курячий рубаний фарш яйце, додаємо крохмаль, майонез, подрібнений часник, зелень, сіль і чорний мелений перець. Ретельно перемішуємо вміст.

Крок 4. Натираємо на середній або дрібній тертці твердий сир. Вмішуємо його в підготовлений фарш. Він повинен вийти досить густим.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Ложкою викладаємо курячий фарш у вигляді плоских котлеток.

Крок 6. Обсмажуємо з обох боків до утворення апетитною рум’яною кірочки.

Крок 7. Рубані котлети з курячого філе з майонезом, сиром і крохмалем готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!