Рулет з лаваша з крабовими паличками – 10 покрокових рецептів з фото

Рулет з лаваша з крабовими паличками — закуска, яка зовсім недавно стала частим гостем на нашому столі. Готується вона швидко і просто, страва не вимагають варіння, при цьому виходить яскравим і смачним частуванням і для пікніка, і на святковий обід. Ми підібрали різні рецепти з фото, вибирайте інгредієнти ваш смак для начинки і використовуйте наші покрокові інструкції для своїх нових кулінарних експериментів.

Рулет з лаваша з крабовими паличками і сиром

Цей швидкий і простий рецепт рулету можна сміливо назвати класичним, так як він готується з найбільш звичних інгредієнтів Досить ситна і красива холодна закуска, яка напевно сподобається і стане частим гостем на вашому столі.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Лаваш-1 шт
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 200 гр.
  • Крабові палички 200 гр.
  • Кріп 10 гр.
  • Цибуля зелена 10 гр.
  • Петрушка 10 гр.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Майонез столовий молочний 150 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати рулет з лаваша з крабовими паличками? Лаваш розкладіть на столі і при необхідності вирівняйте бічні краї, обрізавши ножем закруглення, щоб він мав форму прямокутника або квадрата.
  2. Крабові палички заморожені розморозьте. Яйця відваріть до повної готовності, охолодіть під струменем холодної води і очистіть від шкаралупи. Зелень промийте під проточною водою. Всі інгредієнти, крім зелені потріть на крупній тертці, зелень дрібно порубаєте ножем.
  3. Всі підготовлені раніше інгредієнти викладіть в миску, заправте майонезом і перемішайте. Викладіть різнобарвну начинку по всій площі лаваша і міцно скрутіть в рулет.
  4. Рулет помістіть в холод на 30 – 60 хвилин просочитися і скрепиться. Після цього можна нарізати рулет на шматочки і викладати на сервірувальну тарілку.

Приємного апетиту!