Рулет з лаваша з крабовими паличками – 10 покрокових рецептів з фото

Рулети з лаваша з крабовими паличками, плавленим сиром і часником

Ця приголомшлива закуска дуже виручить, коли гості вже їдуть, а у вас якраз опинилися вдома потрібні інгредієнти. Листкова, гарна закуска з двома видами сиру, зеленню і часником буде ситним і оригінальним рішенням. Вам знадобиться 30 хв на приготування і трохи часу просочити рулет в холоді.

Інгредієнти:

  • Лаваш вірменський– 3 шт.
  • Яйця варені – 4 шт.
  • Сир твердий – 200 г
  • Сир плавлений Янтар – 150 р.
  • Крабовий палички – 200 г
  • Кріп – 1 пучок
  • Часник (зубчики) – 2 шт.
  • Майонез – 150 р.

Процес приготування:

1. Візьміть один лист лаваша і покрийте шаром майонезу (можна змішати навпіл майонез і сметану або повністю замінити йогуртом без добавок).

2. Крабові палички необхідно порізати тонкими пластинами і рівномірно розкладіть на лаваші. Покладіть наступний лист лавашу.

3. Плавлений сир розімніть і змішайте з часником, роздавленим в кашу, і розмішайте до однорідності. Змажте цією масою поверхню лаваша.

4. Твердий сир натріть на тертці і дрібно усыпьте його на намазки. Викладайте зверху останній лист лаваша.

5. Змастіть лаваш майонезом з допомогою ложки, посипте яйцями, протертими на дрібній тертці і дрібно нарубаним кропом.

6. Поверніть всі лаваші одним щільним рулетом, можна розрізати його навпіл для зручності. Загорніть його харчовою плівкою і поставте в холод на 30-60 хвилин в залежності від можливостей.

7. Наріжте рулет на шайбочки і прикрасьте по своєму бажанню. Приємного апетиту!