Домашній рулет з сала з часником та зеленню
Зазвичай сало солять за різними рецептами, але закуску з нього можна зробити у вигляді рулетів, і особливо з солоного сала з невеликими прошарками м’яса. Доповнимо рулети зеленню, часником і солодким перцем. У термічній обробці ця закуска не потребує. Рулети з часником і зеленню можуть бути у вас і прикрасою до святкового столу. До них подають чорний хліб, гірчицю і хрін.
Час приготування: 2 години 20 хвилин.
Час приготування: 20 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- Сало солоне – 250 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Петрушка свіжа – 4 гілочки.
- Перець болгарський – 80 гр.
- Перець червоний гострий – ½ ч. л.
- Суміш перців – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Солоне сало гострим ножем розрізається на тонкі пласти будь-якого розміру. Шкірку бажано видалити.
Крок 2. Через харчову плівку пласти відбиваються кухонним молоточком на одній стороні.
Крок 3. Потім перевертаються і так само відбиваються, з іншого боку. У вас повинні вийти тонкі рівні прямокутники.
Крок 4. Петрушка промивається і дрібно нарізати.
Крок 5. Перець солодкий очищується від насіння, нарізати маленькими кубиками і перекладається до петрушці.
Крок 6. Очищаються і подрібнюються на часничниці зубки часнику.
Крок 7. До цих інгредієнтів насипається червоний перець з сумішшю перців, і начинка добре перемішується.
Крок 8. Розстилається на дошці харчова плівка. На неї кладуть відбиті прямокутники сала. Поверх сала рівним шаром укладається приготовлена начинка.
Крок 9. Сало з начинкою загортається в щільні рулети і кінці їх щільно закріплюються. Рулети на 2 години покласти в морозилку, після чого їх можна нарізати тонкими скибочками і подавати до столу. Приємного апетиту!