Запіканка з рибної консерви в духовці
Запіканка з рибної консерви в духовці – це цікаве і неймовірно смачне частування для вашого ситного обіду або перекусу. Щоб приготувати яскраве страву з риби в домашніх умовах, використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Консерва рибна – 250 гр.
- Картопля – 8 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- масло – 180 гр.
- Сухарі панірувальні – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо картоплю відварюємо в підсоленій воді до м’якого стану.
Крок 2. Зливаємо воду з картоплі, додаємо до нього одну третю частину вершкового масла.
Крок 3. Розминаємо картоплю з маслом до отримання однорідного пюре.
Крок 4. Змащуємо частиною вершкового масла форму для запікання і обсипаємо її панірувальними сухарями. Викладаємо сюди половину картопляного пюре.
Крок 5. Добре розминаємо виделкою рибну консерву.
Крок 6. Дрібно нарізаємо цибулю.
Крок 7. Обсмажуємо його в сковороді на розтопленому вершковому маслі до м’якості.
Крок 8. Викладаємо до цибулі рибну консерву.
Крок 9. Перемішуємо вміст і обсмажуємо близько трьох хвилин.
Крок 10. Покриваємо шар пюре з рибної заготівлею.
Крок 11. Закриваємо начинку залишилися картоплею.
Крок 12. Змащуємо поверхню розтопленим маслом і обсипаємо панірувальними сухарями.
Крок 13. Запікаємо страву 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 14. Запіканка з рибної консерви в духовці готова. Діліть на порції і подавайте до столу!