Швидкий суп з рибних консервів з перловкою
Суп з рибних консервів виходить неймовірно смачним і ароматним. Однак, найголовнішою його перевагою є простота приготування.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4-5.
Склад:
- Івасі консервована – 250 гр.
- Картопля – 250 гр.
- Морквина – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перловка – 2-3 ст. л.
- лавровий Лист – за смаком.
- Перець запашний горошком – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти за смаком.
2. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.
3. У каструлю влийте 1,5-2 літра води, закип’ятіть її. Потім додати перловку, лавровий лист, перець і варіть 10 хвилин на слабкому вогні. Після цього викладіть в каструлю рибу і картоплю, продовжуйте варити 15-20 хвилин.
4. Цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі до м’якості на рослинному маслі.
5. Додайте в каструлю засмажку з овочів, перемішайте, доведіть суп до кипіння. Після цього вимкніть вогонь і дайте супу настоятися 5-7 хвилин під кришкою. Потім рибний суп буде готовий до подачі.
Приємного апетиту!