Рибний суп з консервами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Швидкий суп з рибних консервів з перловкою

Суп з рибних консервів виходить неймовірно смачним і ароматним. Однак, найголовнішою його перевагою є простота приготування.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4-5.

Склад:

  • Івасі консервована – 250 гр.
  • Картопля – 250 гр.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перловка – 2-3 ст. л.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Перець запашний горошком – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти за смаком.

2. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.

3. У каструлю влийте 1,5-2 літра води, закип’ятіть її. Потім додати перловку, лавровий лист, перець і варіть 10 хвилин на слабкому вогні. Після цього викладіть в каструлю рибу і картоплю, продовжуйте варити 15-20 хвилин.

4. Цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі до м’якості на рослинному маслі.

5. Додайте в каструлю засмажку з овочів, перемішайте, доведіть суп до кипіння. Після цього вимкніть вогонь і дайте супу настоятися 5-7 хвилин під кришкою. Потім рибний суп буде готовий до подачі.

Приємного апетиту!