Рибний суп з консервами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати рибний суп з кільки в томатному соусі?

На основі консерви з кільки в томаті у вас вийде чудовий поживний супчик для всієї родини. Готується він легко і швидко із невеликої кількості інгредієнтів.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4-5.

Склад:

  • Кілька в томаті – 1 банку.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Томатний соус – 1 ст. л.
  • Картопля – 3 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Рис – 1 склянка
  • Вода – 2 л
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.

2. Моркву і цибулю очистіть, промийте. Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на тертці.

3. Викладіть В каструлю подрібнені овочі, всипте рис, додайте сіль, перець і лавровий лист. Залийте інгредієнти холодною водою і доведіть бульйон до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть суп 30-40 хвилин до готовності рису і овочів.

4. Відкрийте баночку консерви, розімніть її виделкою і додати в суп разом із їдальнею ложкою томатного соусу. Доведіть його до кипіння, варіть 5 хвилин.

5. В кінці додайте рубану зелень. Готово, можна розливати рибний суп по тарілках і подавати на стіл.

Приємного апетиту!