Як приготувати рибний суп з кільки в томатному соусі?
На основі консерви з кільки в томаті у вас вийде чудовий поживний супчик для всієї родини. Готується він легко і швидко із невеликої кількості інгредієнтів.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4-5.
Склад:
- Кілька в томаті – 1 банку.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Томатний соус – 1 ст. л.
- Картопля – 3 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Рис – 1 склянка
- Вода – 2 л
- Лист лавровий – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.
2. Моркву і цибулю очистіть, промийте. Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на тертці.
3. Викладіть В каструлю подрібнені овочі, всипте рис, додайте сіль, перець і лавровий лист. Залийте інгредієнти холодною водою і доведіть бульйон до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть суп 30-40 хвилин до готовності рису і овочів.
4. Відкрийте баночку консерви, розімніть її виделкою і додати в суп разом із їдальнею ложкою томатного соусу. Доведіть його до кипіння, варіть 5 хвилин.
5. В кінці додайте рубану зелень. Готово, можна розливати рибний суп по тарілках і подавати на стіл.
Приємного апетиту!