Молочно-рисова каша в мультиварці Поларіс
Промитий рис заливають молоком і водою. Потім до нього додається сіль, вершкове масло і все вариться на програмі «Молочна каша» протягом 45 хвилин. Після приготування в кашу додається мед, все перемішує і розкладається по тарілках.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 5 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Рис – 1 склянка
- Молоко – 3 склянки
- Вода – 1 склянка
- Сіль – 1 щіпка.
- Масло вершкове – 30 гр.
- Мед – 1-2 ст. л.
Процес приготування:
1. Для початку ретельно рисову крупу промиваємо під проточною водою до тих пір, поки вода не стане прозорою. Далі пересипаємо рис в чашу мультиварки.
2. Заливаємо крупу склянкою води і трьома склянками молока. Їх кількість можна регулювати залежно від смакових уподобань.
3. Тепер додаємо в ємність мультиварки вершкове масло і щіпку солі. Все добре перемішуємо і встановлюємо на панелі завдань програму «Молочна каша». Таймер ставимо на 45 хвилин.
4. Після сигналу мультиварки, відкриваємо кришку, додаємо 1-2 столові ложки меду і все добре перемішуємо.
5. При бажанні можна дати готової каші постояти в закритій мультиварці мінімум 20 хвилин, щоб вона стала густішою і більш ніжною. Розкладаємо страву по тарілках і подаємо до столу разом з горіхами, варенням, фруктами і ін Приємного апетиту!