Рисова каша на молоці в мультиварці – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Молочно-рисова каша в мультиварці Поларіс

Промитий рис заливають молоком і водою. Потім до нього додається сіль, вершкове масло і все вариться на програмі «Молочна каша» протягом 45 хвилин. Після приготування в кашу додається мед, все перемішує і розкладається по тарілках.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 5 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Рис – 1 склянка
  • Молоко – 3 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Мед – 1-2 ст. л.

Процес приготування:

1. Для початку ретельно рисову крупу промиваємо під проточною водою до тих пір, поки вода не стане прозорою. Далі пересипаємо рис в чашу мультиварки.

2. Заливаємо крупу склянкою води і трьома склянками молока. Їх кількість можна регулювати залежно від смакових уподобань.

3. Тепер додаємо в ємність мультиварки вершкове масло і щіпку солі. Все добре перемішуємо і встановлюємо на панелі завдань програму «Молочна каша». Таймер ставимо на 45 хвилин.

4. Після сигналу мультиварки, відкриваємо кришку, додаємо 1-2 столові ложки меду і все добре перемішуємо.

5. При бажанні можна дати готової каші постояти в закритій мультиварці мінімум 20 хвилин, щоб вона стала густішою і більш ніжною. Розкладаємо страву по тарілках і подаємо до столу разом з горіхами, варенням, фруктами і ін Приємного апетиту!