Покроковий рецепт приготування рисового супу з м’ясом
В готовий свинячий бульйон відправляється картопля, рис, зажарка з цибулі і моркви, а також розділене м’ясо. В кінці приготування суп посипається зеленню, до нього додаються спеції, все розливається по тарілках і подається до столу. Виходить смачне і ароматне блюдо.
Час готування: 1 год 40 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Свинина – 400 гр.
- Вода – 2 л
- Рис – 2 жмені.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – за смаком.
- мелені Спеції – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Свинину кладемо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння і варимо до готовності. Потім дістаємо готове м’ясо з бульйону, в який додаємо сіль за смаком.
2. Картопля добре промиваємо під проточною водою, очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками. Відправляємо її в бульйон і варимо протягом 10 хвилин.
3. Далі додаємо туди добре промитий рис і все перемішуємо.
4. Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці. Ріпчасту цибулю також очищаємо і дрібно нарізаємо. На сковороді розігріваємо олію, відправляємо туди підготовлені овочі і обсмажуємо до м’якості.
5. У цей час нарізаємо невеликими шматочками охолоджену свинину і закидаємо її в суп.
6. Тепер відправляємо готову засмажку з цибулі з морквою і варимо все ще 5-7 хвилин.
7. В кінці приготування, додаємо мелконарезанного, свіжу зелень і улюблені спеції, після чого знімаємо каструлю з вогню.
8. Готовий суп з рисом і м’ясом розливаємо по тарілках і подаємо до столу разом зі свіжим чорним хлібом. Приємного апетиту!