Салат із замороженої стручкової квасолі
Салат із замороженої стручкової квасолі – це нескладний у виконанні і неймовірно апетитне блюдо для вашого домашнього столу. Така закуска нікого не залишить байдужим і яскраво різноманітить ваше звичне меню. Для приготування беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Квасоля стручкова заморожена – 70 гр.
- Морква – 1 шт.
- Горошок заморожений – 30 гр.
- Лимон – 0,5 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- М’ята – 1 гілка.
- Спеції – за смаком.
- Цукор – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Очищаємо моркву, миємо її і ріжемо невеликими брусочками. Відварюємо 5 хвилин після закипання води, з подрібненим часником і цукром.
Крок 3. Додаємо до моркви заморожену стручкову квасолю. Варимо ще 5 хвилин.
Крок 4. Додаємо горошок і через хвилину вимикаємо вогонь.
Крок 5. Подрібнюємо м’яту. Віджимаємо з лимона сік і знімаємо цедру. З’єднуємо м’яту, цедру і спеції.
Крок 6. Відкидаємо овочі на друшляк і потім відправляємо їх в салатник. Посипаємо спеціями і поливаємо лимонним соком.
Крок 7. Салат з замороженої стручкової квасолі готовий. Пригощайтеся!