Салат із стручкової квасолі – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Салат із замороженої стручкової квасолі

Салат із замороженої стручкової квасолі – це нескладний у виконанні і неймовірно апетитне блюдо для вашого домашнього столу. Така закуска нікого не залишить байдужим і яскраво різноманітить ваше звичне меню. Для приготування беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Квасоля стручкова заморожена – 70 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Горошок заморожений – 30 гр.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • М’ята – 1 гілка.
  • Спеції – за смаком.
  • Цукор – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Очищаємо моркву, миємо її і ріжемо невеликими брусочками. Відварюємо 5 хвилин після закипання води, з подрібненим часником і цукром.

Крок 3. Додаємо до моркви заморожену стручкову квасолю. Варимо ще 5 хвилин.

Крок 4. Додаємо горошок і через хвилину вимикаємо вогонь.

Крок 5. Подрібнюємо м’яту. Віджимаємо з лимона сік і знімаємо цедру. З’єднуємо м’яту, цедру і спеції.

Крок 6. Відкидаємо овочі на друшляк і потім відправляємо їх в салатник. Посипаємо спеціями і поливаємо лимонним соком.

Крок 7. Салат з замороженої стручкової квасолі готовий. Пригощайтеся!