Салат із стручкової квасолею і шинкою
Салат із стручкової квасолею і шинкою – це швидке в приготуванні, смачне і поживне блюдо для вашого домашнього столу. Подавайте частування в якості перекусу або самостійного частування. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Квасоля стручкова – 200 гр.
- Шинка – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Помідори черрі – 100 гр.
- Сир твердий – 50 гр.
- соєвий Соус – за смаком.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Можна використовувати свіжу або заморожену квасолю. Відварюємо її в киплячій воді близько 5-10 хвилин до готовності. Відкидаємо на друшляк і охолодити.
Крок 2. Доповнюємо квасоля подрібненим ріпчастою цибулею.
Крок 3. Слідом відправляємо до продуктів четвертинки помідорів черрі.
Крок 4. Розбираємо шинку невеликими брусочками. Викладаємо до решти інгредієнтів.
Крок 5. Доповнюємо частування тертим сиром.
Крок 6. Поливаємо соєвим соусом і невеликою кількістю майонезу. Акуратно перемішуємо.
Крок 7. Салат із стручкової квасолею і шинкою готовий. Пригощайтеся!