Салат «Королівський» з крабовими паличками і апельсином
Салат «Королівський» з крабовими паличками і апельсином приємно здивує вас своїм насиченим смаком, ароматом і поживними властивостями. Перед таким частуванням буде важко встояти. Подавайте його до сімейного вечері або свята. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Склад:
- крабові Палички – 100 гр.
- Апельсин – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Майонез – 1,5 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Крабові палички заздалегідь розморожуємо. Консервовану кукурудзу відкидаємо на дрібне сито, щоб злити зайву рідину.
Крок 2. Розморожені крабові палички очищаємо і ріжемо дрібними кубиками. Викладаємо інгредієнт в глибоку миску.
Крок 3. Апельсин очистити від шкірки і ріжемо дрібними шматочками. Обов’язково видаляємо білу плівку і кісточки. Відправляємо цитрус в глибоку миску.
Крок 4. Доповнюємо заготівлю подрібненими вареними яйцями. Краще всього їх нарізати акуратними кубиками.
Крок 5. Відправляємо до решти продуктів консервовану кукурудзу.
Крок 6. Солимо частування, доповнюємо подрібненим часником і майонезом. Перемішуємо вміст для рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.
Крок 7. Салат «Королівський» з крабовими паличками і апельсином готовий. Подавайте соковите частування до столу і пробуйте!