Салат Королівський – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Салат «Королівський» з крабовими паличками і апельсином

Салат «Королівський» з крабовими паличками і апельсином приємно здивує вас своїм насиченим смаком, ароматом і поживними властивостями. Перед таким частуванням буде важко встояти. Подавайте його до сімейного вечері або свята. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Склад:

  • крабові Палички – 100 гр.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Майонез – 1,5 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Крабові палички заздалегідь розморожуємо. Консервовану кукурудзу відкидаємо на дрібне сито, щоб злити зайву рідину.

Крок 2. Розморожені крабові палички очищаємо і ріжемо дрібними кубиками. Викладаємо інгредієнт в глибоку миску.

Крок 3. Апельсин очистити від шкірки і ріжемо дрібними шматочками. Обов’язково видаляємо білу плівку і кісточки. Відправляємо цитрус в глибоку миску.

Крок 4. Доповнюємо заготівлю подрібненими вареними яйцями. Краще всього їх нарізати акуратними кубиками.

Крок 5. Відправляємо до решти продуктів консервовану кукурудзу.

Крок 6. Солимо частування, доповнюємо подрібненим часником і майонезом. Перемішуємо вміст для рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.

Крок 7. Салат «Королівський» з крабовими паличками і апельсином готовий. Подавайте соковите частування до столу і пробуйте!