Салат Обжорка класичний – це поживна страва, яку дуже просто приготувати. Його родзинкою стали малосольні огірки. Вони надають м’ясу і овочів абсолютно незвичайний смак. Такий салат буде ідеально виглядати на святковому столі. Він здивує поєднанням продуктів і точно нікого не залишить голодним!
Класичний рецепт салату Обжорка з куркою і солоними огірками
Класичний рецепт з куркою і солоними огірками – це традиційний і найбільш популярний варіант салату «Обжорка». І хоча вже придумано багато його різновидів, класичний рецепт – точно сподобається всім. Адже солоні огірочки як не можна краще поєднуються з смаженими овочами, відварною куркою. Справжня смакота!
Інгредієнти на
4 порц.
- Курка 200 гр.
- Часник 2 зуб.
- 2 шт. Огірок (малосольный)
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез столовий молочний 30 гр.
- Олія соняшникова 2 ст. л.
- Сіль ½ ч. л.
Процес приготування:
- Щоб приготувати салат Обжорка за класичним рецептом, підготуємо всі інгредієнти.
- Тепер ставимо отвариваться курку. Для цього кидаємо її в підсолену воду і варимо півгодини після кипіння. Готову курочку потрібно нарізати маленькими шматочками.
- Очищаємо цибулю й ріжемо її півкільцями.
- Також чистимо моркву і подрібнюємо за допомогою великої терки.
- Тепер обсмажуємо моркву на рослинній олії, поки вона не стане золотистою.
- Малосольні огірки ріжемо невеликими смужками.
- Зубчики часнику добре подрібнюємо. Для цього можна взяти прес тертку або дрібніші.
- З’єднуємо інгредієнти для салату. Відразу кладемо в тарілку курочку.
- Потім викладаємо нарізану цибулю.
- Слідом – малосольні огірки.
- І тепер кладемо моркву. А зверху прикрашаємо подрібненим часником. Перед подачею додаємо майонез.

Приємного апетиту!