Салат Обжорка класичний – 10 рецептів з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування салату «Обжорка» з грибами

Салат «Обжорка» з грибами – чудовий спосіб урізноманітнити класичний рецепт цієї страви. Адже з додаванням грибів воно заграє новими фарбами. А смак салату стане тільки краще!

Порції: 6

Час готування: 45 хв.

Склад:

  • Філе курки – 500 гр.
  • Гриби мариновані – 400 гр.
  • Солоні огірки – 4 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 3 шт.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Рослинне масло – для смаження

Процес приготування:

1. Ставимо на вогонь каструлю з водою, коли вона закипить, кладемо в неї курку і варимо приблизно 30 хв. Філе повинно стати м’яким.

2. Після того як готове філе трохи охолоне розрізаємо його кубиками.

3. Цибулю і моркву очищаємо і моєму. Ріжемо цибулю невеликими шматочками або ж півкільцями, як вам більше подобається. Моркву краще натерти на тертці.

4. Тепер обсмажуємо підготовлені овочі на рослинному маслі до того, як вони придбають золотистий відтінок.

5. За 2-3 хвилини до готовності овочів додаємо до них гриби. Не забуваємо перемішувати продукти, щоб нічого не пригоріло!

6. Нарешті, солоні огірки нарізаємо невеликими кубиками і приступаємо до формування салату.

7. З’єднуємо всі інгредієнти, солимо і приправляємо на свій смак, заправляємо майонезом.

Приємного апетиту!