Покроковий рецепт приготування салату «Обжорка» з грибами
Салат «Обжорка» з грибами – чудовий спосіб урізноманітнити класичний рецепт цієї страви. Адже з додаванням грибів воно заграє новими фарбами. А смак салату стане тільки краще!
Порції: 6
Час готування: 45 хв.
Склад:
- Філе курки – 500 гр.
- Гриби мариновані – 400 гр.
- Солоні огірки – 4 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Морква – 3 шт.
- Майонез – 4 ст. л.
- Сіль, перець – за смаком
- Рослинне масло – для смаження
Процес приготування:
1. Ставимо на вогонь каструлю з водою, коли вона закипить, кладемо в неї курку і варимо приблизно 30 хв. Філе повинно стати м’яким.
2. Після того як готове філе трохи охолоне розрізаємо його кубиками.
3. Цибулю і моркву очищаємо і моєму. Ріжемо цибулю невеликими шматочками або ж півкільцями, як вам більше подобається. Моркву краще натерти на тертці.
4. Тепер обсмажуємо підготовлені овочі на рослинному маслі до того, як вони придбають золотистий відтінок.
5. За 2-3 хвилини до готовності овочів додаємо до них гриби. Не забуваємо перемішувати продукти, щоб нічого не пригоріло!
6. Нарешті, солоні огірки нарізаємо невеликими кубиками і приступаємо до формування салату.
7. З’єднуємо всі інгредієнти, солимо і приправляємо на свій смак, заправляємо майонезом.
Приємного апетиту!