Салат Обжорка з печінкою і солоними огірками – 6 рецептів з покроковими фото

Салат Обжорка з яловичої печінкою

Салат Обжорка з яловичої печінкою виходить неймовірно поживним і яскравим смаком. Приготувати його в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Готовий салат можна подавати до сімейного обіду або святкового столу.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Печінка яловича – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Огірок солоний – 3 шт.
  • Петрушка – 2 гілки.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Коріандр мелений – 2 щіпки.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичу печінку промиваємо і занурюємо її в киплячу підсолену воду. За смаком можна додати ароматних спецій. Варимо продукт близько 45 хвилин до повної готовності. Після печінка витягуємо з води і повністю охолодити.

Крок 2. Дрібно розбираємо ріпчасту цибулю і моркву натираємо.

Крок 3. Розігріваємо сковорідку з рослинним маслом. Викладаємо сюди цибулю з морквою. Обсмажуємо овочі до м’якості, постійно помішуючи.

Крок 4. Охолоджену печінку ріжемо тонкою акуратною соломкою. Викладаємо інгредієнт в тарілку.

Крок 5. На печінку викладаємо обсмажені овочі.

Крок 6. Сюди ж відправляємо тонку соломку солоних огірків.

Крок 7. Солимо заготівлю і посипаємо меленим коріандром. Доповнюємо подрібненою зеленню і майонезом, добре перемішуємо.

Крок 8. Салат Обжорка з яловичої печінкою готовий. Розкладайте частування по порційних тарілках і подавайте до столу!