Салат Обжорка з яловичої печінкою
Салат Обжорка з яловичої печінкою виходить неймовірно поживним і яскравим смаком. Приготувати його в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Готовий салат можна подавати до сімейного обіду або святкового столу.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Печінка яловича – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Огірок солоний – 3 шт.
- Петрушка – 2 гілки.
- Майонез – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Коріандр мелений – 2 щіпки.
Процес приготування:
Крок 1. Яловичу печінку промиваємо і занурюємо її в киплячу підсолену воду. За смаком можна додати ароматних спецій. Варимо продукт близько 45 хвилин до повної готовності. Після печінка витягуємо з води і повністю охолодити.
Крок 2. Дрібно розбираємо ріпчасту цибулю і моркву натираємо.
Крок 3. Розігріваємо сковорідку з рослинним маслом. Викладаємо сюди цибулю з морквою. Обсмажуємо овочі до м’якості, постійно помішуючи.
Крок 4. Охолоджену печінку ріжемо тонкою акуратною соломкою. Викладаємо інгредієнт в тарілку.
Крок 5. На печінку викладаємо обсмажені овочі.
Крок 6. Сюди ж відправляємо тонку соломку солоних огірків.
Крок 7. Солимо заготівлю і посипаємо меленим коріандром. Доповнюємо подрібненою зеленню і майонезом, добре перемішуємо.
Крок 8. Салат Обжорка з яловичої печінкою готовий. Розкладайте частування по порційних тарілках і подавайте до столу!