Салат Цап у городі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Салат «Козел на городі» з м’ясом

Салат «Козел на городі» з м’ясом – цікава закуска для вашого домашнього столу або свята. Таке блюдо порадує привабливим зовнішнім виглядом і поживними властивостями. Для приготування своїми руками використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Яловичина – 150 гр.
  • Капуста білокачанна – 150 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Буряк – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – 100 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Очищаємо овочі і промиваємо. Шматок яловичини попередньо відварюємо до готовності в підсоленій воді.

Крок 2. Картоплю розбираємо тонкою соломкою.

Крок 3. Відправляємо картопляну соломку в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до рум’яної хрусткої скоринки.

Крок 4. Далі продукт перекладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Солимо за смаком.

Крок 5. Моркву натираємо на тертці для корейської моркви або на звичайній з великими зубчиками.

Крок 6. Також чинимо і з попередньо очищеної буряком.

Крок 7. Відварне м’ясо ріжемо тонкою соломкою. При бажанні, яловичину можна замінити свининою чи іншим м’ясом за смаком.

Крок 8. На велику плоску тарілку окремо викладаємо м’ясо, картоплю, моркву і буряк. Сюди ж додаємо дрібно нашатковану капусту і зелень за смаком. Солимо і перчимо продукти за смаком. По центру розміщуємо майонез.

Крок 9. Салат «Козел на городі» з м’ясом готовий. Пригощайтеся!