Салат Цап у городі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Салат «Козел на городі» з ковбасою

Салат «Козел на городі» з ковбасою – апетитне і яскраве частування для вашого домашнього або святкового столу. Приготувати таку страву нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої підбірки, який точно різноманітить ваше звичне меню.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Квасоля біла – 1,5 склянки
  • Ковбаса – 150 гр.
  • Буряк – 1 шт.
  • Яйце – для прикраси.
  • Майонез – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.

Для маринування моркви:

  • Оцет столовий – 1 ст. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Очищену моркву натираємо на тертці для корейської моркви. Доповнюємо продукт сіллю, цукром, олією і оцтом. Ретельно перемішуємо і залишаємо маринуватися на 10-15 хвилин. Потім віджимаємо руками.

Крок 2. Очищаємо картоплю, ріжемо його тонкою соломкою. Після продукт обсмажуємо на рослинному маслі до рум’яної хрусткої скоринки. В кінці солимо за смаком.

Крок 3. Відварюємо буряк, остуджуємо її і очищаємо від шкірки. Після плід ріжемо тонкою соломкою.

Крок 4. Викладаємо підготовлену моркву на тарілку. Сюди ж кладемо соломку буряків. Викладаємо білу квасолю, яку заздалегідь відварюємо до готовності.

Крок 5. Вибираємо ковбасу по своєму смаку і ріжемо соломкою.

Крок 6. Також у тарілку кладемо обсмажену картоплю. У центр заготовки кладемо соломку з ковбаси.

Крок 7. Салат «Козел на городі» з ковбасою готовий. Доповнюйте частування майонезом, прикрашайте відварним яйцем і подавайте до столу!