Салат «Козел на городі» з ковбасою
Салат «Козел на городі» з ковбасою – апетитне і яскраве частування для вашого домашнього або святкового столу. Приготувати таку страву нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої підбірки, який точно різноманітить ваше звичне меню.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Квасоля біла – 1,5 склянки
- Ковбаса – 150 гр.
- Буряк – 1 шт.
- Яйце – для прикраси.
- Майонез – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
Для маринування моркви:
- Оцет столовий – 1 ст. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Очищену моркву натираємо на тертці для корейської моркви. Доповнюємо продукт сіллю, цукром, олією і оцтом. Ретельно перемішуємо і залишаємо маринуватися на 10-15 хвилин. Потім віджимаємо руками.
Крок 2. Очищаємо картоплю, ріжемо його тонкою соломкою. Після продукт обсмажуємо на рослинному маслі до рум’яної хрусткої скоринки. В кінці солимо за смаком.
Крок 3. Відварюємо буряк, остуджуємо її і очищаємо від шкірки. Після плід ріжемо тонкою соломкою.
Крок 4. Викладаємо підготовлену моркву на тарілку. Сюди ж кладемо соломку буряків. Викладаємо білу квасолю, яку заздалегідь відварюємо до готовності.
Крок 5. Вибираємо ковбасу по своєму смаку і ріжемо соломкою.
Крок 6. Також у тарілку кладемо обсмажену картоплю. У центр заготовки кладемо соломку з ковбаси.
Крок 7. Салат «Козел на городі» з ковбасою готовий. Доповнюйте частування майонезом, прикрашайте відварним яйцем і подавайте до столу!