Салат з червонокачанної капусти – 8 смачних рецептів з покроковими фото

Простий салат з червоної капусти з оцтом

До нашаткованої капусти додається подрібнені моркву і цибулю. Далі все заправляється соусом з оливкової олії, винного оцту, цукру, солі і все добре перемішується. Готовий салат розкладається по тарілках і подається до столу.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Капуста червонокачанна – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля червона 0.5 шт.
  • Масло оливкове – 1 ч. л.
  • Оцет винний – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор-пісок – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Для початку ретельно капусту промиваємо під проточною водою, після чого обсушуємо її на паперовому рушнику, шаткуємо з допомогою ножа і відправляємо в глибоку ємність.

Крок 2. Моркву очищаємо, добре промиваємо, натираємо на крупній тертці і відправляємо в ємність до капусти.

Крок 3. Червоний цибулю очищаємо, нарізаємо тонкими півкільцями і додаємо до інших овочів.

Крок 4. Тепер готуємо заправку для салату. У невелику ємність наливаємо оливкову олію, додаємо до нього винний оцет, цукровий пісок і сіль. Все ретельно перемішуємо за допомогою ложки.

Крок 5. Заливаємо овочі отриманої заправкою, ретельно все перемішуємо, розкладаємо по тарілках і подаємо до столу як гарнір до основного блюда або закуски. Приємного апетиту!