Салат з червоної консервованої квасолі — апетитне блюдо, яке з легкістю можна приготувати в домашніх умовах. Таке частування вийде дуже поживним і яскравим смаком. Можна подавати як самостійну страву або закуску до святкового столу. Використовуйте кулінарну збірку з 10-і покрокових рецептів з фотографіями.
Салат з червоної консервованої квасолею і сухариками
Яскравий, смачний і поживний салат для домашнього столу — з червоної консервованої квасолі з сухариками. Таку закуску можна подавати і в рамках святкового меню, спробуйте простий кулінарний рецепт!
Інгредієнти на
2 порц.
- Квасоля консервована 1 банка
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Чорний житній хліб 1 скибочка
- Кріп за смаком
- Сіль за смаком
- Перець червоний мелений 1 ч. л.
Процес приготування:
- Салат з червоної консервованої квасолею приготувати дуже просто. Відкриваємо банку з квасолею і перелити вміст у глибоку тарілку.
- Очищаємо цибулю й ріжемо її великими перами. Перекладаємо інгредієнт до квасолі.
- Відварюємо моркву очищаємо її, ріжемо кубиками і кладемо в загальну тарілку.
- Скибочку житнього хліба розбираємо на дрібні кубики.
- Підсушуємо їх у розпеченій сухій сковороді, постійно помішуючи.
- В цей час солимо заготівлю і перчимо. Розмішуємо.
- Доповнюємо блюдо сухариками і подрібненим кропом.
- Знову перемішуємо продукти між собою.
- Апетитний салат з червоною квасолею і сухариками готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!
