Салат з червоної консервованої квасолею – 10 смачних і простих рецептів з фото

Салат з червоної консервованої квасолі — апетитне блюдо, яке з легкістю можна приготувати в домашніх умовах. Таке частування вийде дуже поживним і яскравим смаком. Можна подавати як самостійну страву або закуску до святкового столу. Використовуйте кулінарну збірку з 10-і покрокових рецептів з фотографіями.

Салат з червоної консервованої квасолею і сухариками

Яскравий, смачний і поживний салат для домашнього столу — з червоної консервованої квасолі з сухариками. Таку закуску можна подавати і в рамках святкового меню, спробуйте простий кулінарний рецепт!

Інгредієнти на
2 порц.

  • Квасоля консервована 1 банка
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Чорний житній хліб 1 скибочка
  • Кріп за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець червоний мелений 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Салат з червоної консервованої квасолею приготувати дуже просто. Відкриваємо банку з квасолею і перелити вміст у глибоку тарілку.
  2. Очищаємо цибулю й ріжемо її великими перами. Перекладаємо інгредієнт до квасолі.
  3. Відварюємо моркву очищаємо її, ріжемо кубиками і кладемо в загальну тарілку.
  4. Скибочку житнього хліба розбираємо на дрібні кубики.
  5. Підсушуємо їх у розпеченій сухій сковороді, постійно помішуючи.
  6. В цей час солимо заготівлю і перчимо. Розмішуємо.
  7. Доповнюємо блюдо сухариками і подрібненим кропом.
  8. Знову перемішуємо продукти між собою.
  9. Апетитний салат з червоною квасолею і сухариками готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!

Простий і смачний салат з червоною квасолею і куркою

Хочете порадувати ваших рідних поживним і неймовірно смачним блюдом? Приготуйте салат з курки і червоної консервованої квасолі. Частування, зовсім нескладно приготувати в домашніх умовах. Беріть на замітку!

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 300 гр.
  • Грудка куряча – 300 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Оцет яблучний – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Курячу грудку відокремлюємо від кісток. Філе солимо, поливаємо олією, загортаємо в пекарську папір і смажимо з обох сторін по 4 хвилини.

2. В цей час промиваємо болгарський перець, очищаємо його від насіння і ріжемо тонкою соломкою. Перекладаємо в глибоку миску.

3. Сюди ж додаємо порізану цибулю.

4. Готове філе ріжемо дрібними шматочками. Їх кладемо до решти інгредієнтів.

5. В загальну миску також відправляємо консервовану квасоля, подрібнений часник і кинзу. Додаємо масло рослинне і яблучний оцет.

6. Солимо заготівлю і гарненько перемішуємо.

7. Апетитний домашній салат з куркою і квасолею готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!

Як приготувати салат з червоною квасолею і ковбасою?

Простий і швидкий спосіб приготувати поживний домашній салат з червоної консервованої квасолі та ковбаси. Таке частування доповнить ваш обідній стіл чи прикрасить святковий. З покроковим рецептом справляться навіть новачки!

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Ковбаса сирокопчена – 80 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Огірок – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Майонез – 5 ст. л.
  • Сухарики – 80 гр.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.2. Твердий сир пропускаємо через середню або дрібну тертку.

3. Перекладаємо сир в підходящий посуд і доповнюємо його червоною консервованої квасолею.

4. Тонкою соломкою нарізаємо ковбасу. Викладаємо її в загальну масу.

5. Дрібними кубиками огірок нарізаємо.

6. Далі промиваємо зелень подрібнюємо її.

7. Часник продавлюємо через прес або натираємо на терці.

8. Поливаємо заготівлю майонезом і доповнюємо сухариками.

9. Розмішуємо салат, прикрашаємо його за своїм смаком і подаємо до столу.

Покроковий рецепт салату з червоною квасолею і овочами

Порадуйте себе і близьких смачним і корисним стравою, яку ви приготуєте за лічені хвилини. Пропонуємо простий кулінарний рецепт салату з овочів і червоної консервованої квасолі.

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 4 ст. л.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Помідори черрі – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Редис – 100 гр.
  • Салат листовий – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.
  • Гірчиця діжонська – 1,5 ч. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Готуємо необхідні продукти і промиваємо їх під водою.

2. Огірок нарізаємо півколами, помідори черрі – половинками або четвертинками.

3. Листовий салат розриваємо руками і нарізаємо за допомогою ножиць. Дрібно розбираємо редис.

4. Перекладаємо всі інгредієнти в загальну миску. Сюди ж відправляємо і нарізану півкільцями цибулю.

5. Для заправки розмішуємо оливкова олія, лимонний сік і гірчицю.

6. Доповнюємо салат квасолею, заправляємо його, солимо і перчимо. Розмішуємо і подаємо частування до столу.

Салат «Тбілісі» з червоною квасолею

Даний ресторанне частування грузинської кухні можна приготувати в домашніх умовах. Беріть на замітку покроковий рецепт смачного салату «Тбілісі» з консервованою квасолею. Зробіть ваш вечеря яскравіше.

Час готування: 1 год

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Яловичина – 250 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Горіхи волоські – 50 гр.
  • Перець чилі – 0,5 шт.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло рослинне – за смаком.
  • Оцет винний 6% — 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Хмелі-сунелі – за смаком.

Процес приготування:

1. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями і перекладаємо у велику миску.

2. Сюди ж викладаємо червону консервовану квасолю.3. Болгарський перець і перець чилі звільняємо від насіння і ріжемо тонкою соломкою.

4. Відварюємо яловичину до готовності, охолодити її і розбираємо на тонкі волокна.

5. Доповнюємо заготівлю подрібненої кінзою. Сюди ж кладемо обсмажені і перемелені волоські горіхи.

6. Продавлюємо зубчики часнику.7. Заправляємо блюдо рослинним маслом і оцтом. Посипаємо сіллю і приправою хмелі-сунелі. Розмішуємо і даємо настоятися близько 30 хвилин.

8. Готовий салат готовий до подачі, пробуйте!

Салат з червоної консервованої квасолею і помідорами

Ситний і смачний салат з червоною квасолею виходить з додаванням помідорів. Частування вийде смачним, ароматним і в міру пікантним. Відмінне рішення для легкого, апетитного і корисного вечері в колі сім’ї.

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Помідори – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Лимон – 1/3 шт.
  • Петрушка – 0,5 пучка.
  • Кріп – 0,5 пучка.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Промиваємо помідори, розрізаємо їх навпіл і акуратно видаляємо насіння з соком.

2. Підготовлений овоч ріжемо невеликими кубиками. Перекладаємо їх у глибоку миску.3. Доповнюємо помідори консервованою квасолею.

4. Пір’ям розбираємо ріпчасту цибулю, відправляємо його в загальну масу.

5. Для заправки змішуємо олію, лимонний сік, перець і подрібнені зубчики часнику. Розмішуємо.

6. Поливаємо заправкою заготовку.7. Сюди ж кладемо подрібнену зелень.

8. Солимо блюдо і розмішуємо.

9. Апетитний салат з червоної квасолі і помідорів готовий!

Швидкий і простий салат з квасолею та консервованою кукурудзою

Цікава кулінарна ідея для вашого домашнього столу — салат з кукурудзою і червоною квасолею. Подавайте частування як самостійне, так і як додаток до різних гарячих страв. Урізноманітніть ваше звичне меню.

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Кукурудза консервована – 1 банку.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сухарики житні – 1 упаковка.
  • Майонез – 40 мл

Процес приготування:

1. Промиваємо кінзу під водою і подрібнюємо її.2. У глибоку миску викладаємо сухарики.

3. Сюди ж відправляємо червону консервовану квасолю.

4. Далі викладаємо консервовану кукурудзу.

5. Очищаємо зубчик часнику і продавлюємо його через прес.

6. Викладаємо на салат.

7. Слідом додаємо подрібнену кінзу.

8. Заправляємо заготівлю майонезом.

9. Розмішуємо і даємо трохи настоятися.10. Апетитний салат з консервованої квасолею і кукурудзою готовий. Пригощайтеся!

Салат з крабовими паличками і червоною квасолею

Улюблений багатьма крабовий салат можна приготувати з додаванням червоної консервованої квасолі. Таке частування вийде ще більш ситним і яскравим смаком. Використовуйте для виконання страви, простий покроковий рецепт.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Рис – 100 гр.
  • крабові Палички – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Майонез – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Відварюємо рис до готовності в підсоленій воді, після чого промиваємо його під водою.

2. Викладаємо рис в загальну миску і доповнюємо консервованою квасолею.

3. Подрібнюємо крабові палички і кладемо їх в загальну масу.

4. Відварюємо яйця, остуджуємо, очищаємо і дрібно нарізаємо їх.

5. Сюди ж натираємо сир на дрібній або середній тертці.

6. Доповнюємо інгредієнти продавлений часником.

7. Заправляємо частування майонезом і розмішуємо його.

8. Соковитий крабовий салат з квасолею готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!

Дуже смачний салат з квасолею і консервованим тунцем

Для того щоб приготувати смачний, поживний і корисний салат, знадобиться всього кілька інгредієнтів і трохи часу. Спробуйте простий рецепт страви з червоної консервованої квасолею і тунцем.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Тунець консервований – 1 банка.
  • Яйце – 3 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відварюємо.

2. У глибоку миску кладемо консервовану квасолю і роздвоєний на дрібні шматочки тунця. Відварені яйця очищаємо і також нарізаємо.

3. Доповнюємо блюдо подрібненим огірком, помідором і зеленню.

4. Солимо заготівлю і заправляємо сметаною з майонезом. Розмішуємо.

5. Салат з консервованої квасолею і тунцем готовий. Перед подачею рекомендується охолодити.

Як приготувати смачний салат з червоною квасолею і грибами?

Ситний і смачний салат з червоної квасолі та грибів підійде для веганскої і вегетаріанської кухні. Готуйте частування по покроковому кулінарному рецептом і подавайте до обіду або вечері. Порадуйте себе і домашніх.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Гриби печериці – 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Арахіс – 1 ст. л.
  • Кріп – 0,5 пучка.
  • Петрушка – 0,5 пучка.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Оцет 9% — 4 ст. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.

Процес приготування:

1. Тонкими півкільцями розбираємо ріпчасту цибулю і ошпарюємо його.

2. Промиваємо печериці і дрібно нарізаємо їх.3. Відправляємо гриби в сковороду з рослинним маслом.

4. Обсмажуємо до готовності. Не забуваємо помішувати.

5. Викладаємо гриби в загальну миску.

6. Доповнюємо інгредієнт ошпаренным цибулею.7. Далі викладаємо червону консервовану квасолю.

8. Сюди ж відправляємо подрібнені кріп і петрушку.

9. Посипаємо блюдо подрібненим арахісом і сіллю. Заправляємо оцтом і залишками олії, перемішуємо.

10. Поживне блюдо готове, можна подавати до столу!