Салат з червоної консервованої квасолі — апетитне блюдо, яке з легкістю можна приготувати в домашніх умовах. Таке частування вийде дуже поживним і яскравим смаком. Можна подавати як самостійну страву або закуску до святкового столу. Використовуйте кулінарну збірку з 10-і покрокових рецептів з фотографіями.
Салат з червоної консервованої квасолею і сухариками
Яскравий, смачний і поживний салат для домашнього столу — з червоної консервованої квасолі з сухариками. Таку закуску можна подавати і в рамках святкового меню, спробуйте простий кулінарний рецепт!
Інгредієнти на
2 порц.
- Квасоля консервована 1 банка
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Чорний житній хліб 1 скибочка
- Кріп за смаком
- Сіль за смаком
- Перець червоний мелений 1 ч. л.
Процес приготування:
- Салат з червоної консервованої квасолею приготувати дуже просто. Відкриваємо банку з квасолею і перелити вміст у глибоку тарілку.
- Очищаємо цибулю й ріжемо її великими перами. Перекладаємо інгредієнт до квасолі.
- Відварюємо моркву очищаємо її, ріжемо кубиками і кладемо в загальну тарілку.
- Скибочку житнього хліба розбираємо на дрібні кубики.
- Підсушуємо їх у розпеченій сухій сковороді, постійно помішуючи.
- В цей час солимо заготівлю і перчимо. Розмішуємо.
- Доповнюємо блюдо сухариками і подрібненим кропом.
- Знову перемішуємо продукти між собою.
- Апетитний салат з червоною квасолею і сухариками готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!
Простий і смачний салат з червоною квасолею і куркою
Хочете порадувати ваших рідних поживним і неймовірно смачним блюдом? Приготуйте салат з курки і червоної консервованої квасолі. Частування, зовсім нескладно приготувати в домашніх умовах. Беріть на замітку!
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 300 гр.
- Грудка куряча – 300 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Кінза – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Оцет яблучний – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Курячу грудку відокремлюємо від кісток. Філе солимо, поливаємо олією, загортаємо в пекарську папір і смажимо з обох сторін по 4 хвилини.
2. В цей час промиваємо болгарський перець, очищаємо його від насіння і ріжемо тонкою соломкою. Перекладаємо в глибоку миску.
3. Сюди ж додаємо порізану цибулю.
4. Готове філе ріжемо дрібними шматочками. Їх кладемо до решти інгредієнтів.
5. В загальну миску також відправляємо консервовану квасоля, подрібнений часник і кинзу. Додаємо масло рослинне і яблучний оцет.
6. Солимо заготівлю і гарненько перемішуємо.
7. Апетитний домашній салат з куркою і квасолею готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!
Як приготувати салат з червоною квасолею і ковбасою?
Простий і швидкий спосіб приготувати поживний домашній салат з червоної консервованої квасолі та ковбаси. Таке частування доповнить ваш обідній стіл чи прикрасить святковий. З покроковим рецептом справляться навіть новачки!
Час приготування: 10 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Ковбаса сирокопчена – 80 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Часник – 3 зубчики.
- Огірок – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Майонез – 5 ст. л.
- Сухарики – 80 гр.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.2. Твердий сир пропускаємо через середню або дрібну тертку.
3. Перекладаємо сир в підходящий посуд і доповнюємо його червоною консервованої квасолею.
4. Тонкою соломкою нарізаємо ковбасу. Викладаємо її в загальну масу.
5. Дрібними кубиками огірок нарізаємо.
6. Далі промиваємо зелень подрібнюємо її.
7. Часник продавлюємо через прес або натираємо на терці.
8. Поливаємо заготівлю майонезом і доповнюємо сухариками.
9. Розмішуємо салат, прикрашаємо його за своїм смаком і подаємо до столу.
Покроковий рецепт салату з червоною квасолею і овочами
Порадуйте себе і близьких смачним і корисним стравою, яку ви приготуєте за лічені хвилини. Пропонуємо простий кулінарний рецепт салату з овочів і червоної консервованої квасолі.
Час приготування: 10 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 4 ст. л.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Помідори черрі – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Редис – 100 гр.
- Салат листовий – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Гірчиця діжонська – 1,5 ч. л.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Готуємо необхідні продукти і промиваємо їх під водою.
2. Огірок нарізаємо півколами, помідори черрі – половинками або четвертинками.
3. Листовий салат розриваємо руками і нарізаємо за допомогою ножиць. Дрібно розбираємо редис.
4. Перекладаємо всі інгредієнти в загальну миску. Сюди ж відправляємо і нарізану півкільцями цибулю.
5. Для заправки розмішуємо оливкова олія, лимонний сік і гірчицю.
6. Доповнюємо салат квасолею, заправляємо його, солимо і перчимо. Розмішуємо і подаємо частування до столу.
Салат «Тбілісі» з червоною квасолею
Даний ресторанне частування грузинської кухні можна приготувати в домашніх умовах. Беріть на замітку покроковий рецепт смачного салату «Тбілісі» з консервованою квасолею. Зробіть ваш вечеря яскравіше.
Час готування: 1 год
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Яловичина – 250 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Горіхи волоські – 50 гр.
- Перець чилі – 0,5 шт.
- Кінза – 1 пучок.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло рослинне – за смаком.
- Оцет винний 6% — 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Хмелі-сунелі – за смаком.
Процес приготування:
1. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями і перекладаємо у велику миску.
2. Сюди ж викладаємо червону консервовану квасолю.3. Болгарський перець і перець чилі звільняємо від насіння і ріжемо тонкою соломкою.
4. Відварюємо яловичину до готовності, охолодити її і розбираємо на тонкі волокна.
5. Доповнюємо заготівлю подрібненої кінзою. Сюди ж кладемо обсмажені і перемелені волоські горіхи.
6. Продавлюємо зубчики часнику.7. Заправляємо блюдо рослинним маслом і оцтом. Посипаємо сіллю і приправою хмелі-сунелі. Розмішуємо і даємо настоятися близько 30 хвилин.
8. Готовий салат готовий до подачі, пробуйте!
Салат з червоної консервованої квасолею і помідорами
Ситний і смачний салат з червоною квасолею виходить з додаванням помідорів. Частування вийде смачним, ароматним і в міру пікантним. Відмінне рішення для легкого, апетитного і корисного вечері в колі сім’ї.
Час приготування: 10 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Помідори – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Лимон – 1/3 шт.
- Петрушка – 0,5 пучка.
- Кріп – 0,5 пучка.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Промиваємо помідори, розрізаємо їх навпіл і акуратно видаляємо насіння з соком.
2. Підготовлений овоч ріжемо невеликими кубиками. Перекладаємо їх у глибоку миску.3. Доповнюємо помідори консервованою квасолею.
4. Пір’ям розбираємо ріпчасту цибулю, відправляємо його в загальну масу.
5. Для заправки змішуємо олію, лимонний сік, перець і подрібнені зубчики часнику. Розмішуємо.
6. Поливаємо заправкою заготовку.7. Сюди ж кладемо подрібнену зелень.
8. Солимо блюдо і розмішуємо.
9. Апетитний салат з червоної квасолі і помідорів готовий!
Швидкий і простий салат з квасолею та консервованою кукурудзою
Цікава кулінарна ідея для вашого домашнього столу — салат з кукурудзою і червоною квасолею. Подавайте частування як самостійне, так і як додаток до різних гарячих страв. Урізноманітніть ваше звичне меню.
Час приготування: 10 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Кукурудза консервована – 1 банку.
- Кінза – 1 пучок.
- Часник – 1 зубчик
- Сухарики житні – 1 упаковка.
- Майонез – 40 мл
Процес приготування:
1. Промиваємо кінзу під водою і подрібнюємо її.2. У глибоку миску викладаємо сухарики.
3. Сюди ж відправляємо червону консервовану квасолю.
4. Далі викладаємо консервовану кукурудзу.
5. Очищаємо зубчик часнику і продавлюємо його через прес.
6. Викладаємо на салат.
7. Слідом додаємо подрібнену кінзу.
8. Заправляємо заготівлю майонезом.
9. Розмішуємо і даємо трохи настоятися.10. Апетитний салат з консервованої квасолею і кукурудзою готовий. Пригощайтеся!
Салат з крабовими паличками і червоною квасолею
Улюблений багатьма крабовий салат можна приготувати з додаванням червоної консервованої квасолі. Таке частування вийде ще більш ситним і яскравим смаком. Використовуйте для виконання страви, простий покроковий рецепт.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Рис – 100 гр.
- крабові Палички – 200 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Сир твердий – 150 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Відварюємо рис до готовності в підсоленій воді, після чого промиваємо його під водою.
2. Викладаємо рис в загальну миску і доповнюємо консервованою квасолею.
3. Подрібнюємо крабові палички і кладемо їх в загальну масу.
4. Відварюємо яйця, остуджуємо, очищаємо і дрібно нарізаємо їх.
5. Сюди ж натираємо сир на дрібній або середній тертці.
6. Доповнюємо інгредієнти продавлений часником.
7. Заправляємо частування майонезом і розмішуємо його.
8. Соковитий крабовий салат з квасолею готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!
Дуже смачний салат з квасолею і консервованим тунцем
Для того щоб приготувати смачний, поживний і корисний салат, знадобиться всього кілька інгредієнтів і трохи часу. Спробуйте простий рецепт страви з червоної консервованої квасолею і тунцем.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Тунець консервований – 1 банка.
- Яйце – 3 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сметана – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відварюємо.
2. У глибоку миску кладемо консервовану квасолю і роздвоєний на дрібні шматочки тунця. Відварені яйця очищаємо і також нарізаємо.
3. Доповнюємо блюдо подрібненим огірком, помідором і зеленню.
4. Солимо заготівлю і заправляємо сметаною з майонезом. Розмішуємо.
5. Салат з консервованої квасолею і тунцем готовий. Перед подачею рекомендується охолодити.
Як приготувати смачний салат з червоною квасолею і грибами?
Ситний і смачний салат з червоної квасолі та грибів підійде для веганскої і вегетаріанської кухні. Готуйте частування по покроковому кулінарному рецептом і подавайте до обіду або вечері. Порадуйте себе і домашніх.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Гриби печериці – 8 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Арахіс – 1 ст. л.
- Кріп – 0,5 пучка.
- Петрушка – 0,5 пучка.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Оцет 9% — 4 ст. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
Процес приготування:
1. Тонкими півкільцями розбираємо ріпчасту цибулю і ошпарюємо його.
2. Промиваємо печериці і дрібно нарізаємо їх.3. Відправляємо гриби в сковороду з рослинним маслом.
4. Обсмажуємо до готовності. Не забуваємо помішувати.
5. Викладаємо гриби в загальну миску.
6. Доповнюємо інгредієнт ошпаренным цибулею.7. Далі викладаємо червону консервовану квасолю.
8. Сюди ж відправляємо подрібнені кріп і петрушку.
9. Посипаємо блюдо подрібненим арахісом і сіллю. Заправляємо оцтом і залишками олії, перемішуємо.
10. Поживне блюдо готове, можна подавати до столу!