Покроковий рецепт салату з червоною квасолею і овочами
Порадуйте себе і близьких смачним і корисним стравою, яку ви приготуєте за лічені хвилини. Пропонуємо простий кулінарний рецепт салату з овочів і червоної консервованої квасолі.
Час приготування: 10 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 4 ст. л.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Помідори черрі – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Редис – 100 гр.
- Салат листовий – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Гірчиця діжонська – 1,5 ч. л.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Готуємо необхідні продукти і промиваємо їх під водою.
2. Огірок нарізаємо півколами, помідори черрі – половинками або четвертинками.
3. Листовий салат розриваємо руками і нарізаємо за допомогою ножиць. Дрібно розбираємо редис.
4. Перекладаємо всі інгредієнти в загальну миску. Сюди ж відправляємо і нарізану півкільцями цибулю.
5. Для заправки розмішуємо оливкова олія, лимонний сік і гірчицю.
6. Доповнюємо салат квасолею, заправляємо його, солимо і перчимо. Розмішуємо і подаємо частування до столу.