Салат з червоної консервованої квасолею – 10 смачних і простих рецептів з фото

Покроковий рецепт салату з червоною квасолею і овочами

Порадуйте себе і близьких смачним і корисним стравою, яку ви приготуєте за лічені хвилини. Пропонуємо простий кулінарний рецепт салату з овочів і червоної консервованої квасолі.

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 4 ст. л.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Помідори черрі – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Редис – 100 гр.
  • Салат листовий – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.
  • Гірчиця діжонська – 1,5 ч. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Готуємо необхідні продукти і промиваємо їх під водою.

2. Огірок нарізаємо півколами, помідори черрі – половинками або четвертинками.

3. Листовий салат розриваємо руками і нарізаємо за допомогою ножиць. Дрібно розбираємо редис.

4. Перекладаємо всі інгредієнти в загальну миску. Сюди ж відправляємо і нарізану півкільцями цибулю.

5. Для заправки розмішуємо оливкова олія, лимонний сік і гірчицю.

6. Доповнюємо салат квасолею, заправляємо його, солимо і перчимо. Розмішуємо і подаємо частування до столу.