Салат з червоною рибою та ікрою на святковий стіл
Яскравий і насичений салат з ікри червоної риби виходить досить оригінальним, а також ситним. Страву можна подавати в колі сім’ї, а також за святковим столом. Здивуйте своїх рідних!
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Риба червона – 150 гр.
- Ікра червона – 3 ст. л.
- Сир твердий – 60 гр.
- Сир сирний – 2 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Майонез легкий – 3 ст. л.
- Зелень – для прикраси.
Процес приготування:
1. З червоної риби при необхідності знімаємо шкірку і кісточки. Потім продукт нарізаємо на дрібні кубики.
2. Далі твердий сир натираємо на крупній тертці.
3. Відварюємо куряче яйце, охолодити його і подрібнюємо ножем.
4. У глибокій тарілці вилкою розминаємо сирний сир. Продукт повинен стати м’яким і слухняним.
5. До творожному сиру вливаємо легкий майонез і додаємо звичайний твердий сир. Акуратно розмішуємо. Сюди ж викладаємо яйце, рибу та ікру. Знову акуратно вимішуємо інгредієнти.
6. Розкладаємо закуску з рибою та ікрою по тарілках. Прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Готово!