Салат з червоною рибою – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Салат з червоною рибою та ікрою на святковий стіл

Яскравий і насичений салат з ікри червоної риби виходить досить оригінальним, а також ситним. Страву можна подавати в колі сім’ї, а також за святковим столом. Здивуйте своїх рідних!

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Риба червона – 150 гр.
  • Ікра червона – 3 ст. л.
  • Сир твердий – 60 гр.
  • Сир сирний – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Майонез легкий – 3 ст. л.
  • Зелень – для прикраси.

Процес приготування:

1. З червоної риби при необхідності знімаємо шкірку і кісточки. Потім продукт нарізаємо на дрібні кубики.

2. Далі твердий сир натираємо на крупній тертці.

3. Відварюємо куряче яйце, охолодити його і подрібнюємо ножем.

4. У глибокій тарілці вилкою розминаємо сирний сир. Продукт повинен стати м’яким і слухняним.

5. До творожному сиру вливаємо легкий майонез і додаємо звичайний твердий сир. Акуратно розмішуємо. Сюди ж викладаємо яйце, рибу та ікру. Знову акуратно вимішуємо інгредієнти.

6. Розкладаємо закуску з рибою та ікрою по тарілках. Прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Готово!