Салат з чорної редьки – 5 простих і смачних рецептів

Простий і смачний рецепт салату з редьки з яйцем

Чорна редька – корисний продукт. Його просто неможливо їсти в сирому вигляді, так як він дуже гострий. Однак у поєднанні з сиром і яйцями, які дещо «пом’якшують» гостроту редьки, виходить дуже ніжний та смачний салат.

Час готування – 1 ч.

Час приготування – 15 хв.

Кількість порцій – 2.

Склад:

  • Редька чорна – 90 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сир – 150 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Інгредієнти для салату, особливо ті, які потрібно відварювати/обсмажувати, готуємо заздалегідь. У даному рецепті нам потрібно відварити яйце. Для цього відправляємо його в невелику каструльку і заливаємо холодною водою. Після закипання води варимо яйце 7-8 хвилин. Зливаємо гарячу воду і заливаємо яйце холодною водою, щоб охолодити. Викладаємо на тарілку шматочок сиру, поруч маємо редьку.

2. Промиваємо редьку проточною водою і зрізаємо шкірку до білої їстівної частини, ножем. Знову промиваємо інгредієнт. Вибираємо бік терки, де розташовані отвори середнього розміру натираємо редьку.

3. На цій же стороні терки подрібнюємо шматочок сиру і обчищене від шкаралупи яйце.

4. Викладаємо інгредієнти подрібнені – редьку, яйця і сир – в салатник. Перемішуємо продукти і приправляємо чорним меленим перцем. Знову ретельно перемішуємо салат.

5. Поливаємо блюдо майонезом до смаку, перемішуємо продукти і ставимо ємність з салатом в холодильник мінімум на півгодини. Потім подаємо закуску до столу.

Приємного апетиту!