Смачний салат з фунчозы з м’ясом яловичини і овочами
Оригінальна і пікантна кулінарна ідея для вашого столу – фунчоза, обсмажена з яловичиною та овочами. Здивуйте рідних неймовірно смачною і ароматною стравою. Можна подавати до обіду або вечері.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Фунчоза – 120 гр.
- Яловичина – 300 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Перець чилі – 1 шт.
- Гриби шампіньйони – 150 гр.
- Часник – за смаком.
- Зелень – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Соус соєвий – 1,5 ст. л.
- Масло кунжутне – для обсмажування.
Процес приготування:
1. Фунчозу занурюємо в каструлю і заливаємо крутим окропом на 10 хвилин. Після продукт відкидаємо на друшляк і охолодити.
2. Подрібнюємо одну цибулину з часником. Смажимо продукти на кунжутній олії до м’якості і після поливаємо їх соєвим соусом.
3. Відварюємо яловичину нарізаємо її тонкою соломкою. Викладаємо м’ясо в сковороду до цибулі.
4. Обсмажуємо масу до появи рум’янцю на шматочках яловичини і додаємо сюди подрібнені перці.
5. Слідом відправляємо в блюдо тонку соломку огірка і дрібно порізану зелень.
6. Доповнюємо масу фунчозой.
7. Додаємо трохи шампіньйоном, колечка лука залишився, сіль і мелений перець. Розмішуємо і обсмажуємо до готовності ще 5-10 хвилин.
8. Ароматне поживне блюдо для вашого столу готово! Фунчозу з яловичиною та овочами подавайте в гарячому вигляді.