Салат з фунчозой – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Смачний салат з фунчозы з м’ясом яловичини і овочами

Оригінальна і пікантна кулінарна ідея для вашого столу – фунчоза, обсмажена з яловичиною та овочами. Здивуйте рідних неймовірно смачною і ароматною стравою. Можна подавати до обіду або вечері.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Фунчоза – 120 гр.
  • Яловичина – 300 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Гриби шампіньйони – 150 гр.
  • Часник – за смаком.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Соус соєвий – 1,5 ст. л.
  • Масло кунжутне – для обсмажування.

Процес приготування:

1. Фунчозу занурюємо в каструлю і заливаємо крутим окропом на 10 хвилин. Після продукт відкидаємо на друшляк і охолодити.

2. Подрібнюємо одну цибулину з часником. Смажимо продукти на кунжутній олії до м’якості і після поливаємо їх соєвим соусом.

3. Відварюємо яловичину нарізаємо її тонкою соломкою. Викладаємо м’ясо в сковороду до цибулі.

4. Обсмажуємо масу до появи рум’янцю на шматочках яловичини і додаємо сюди подрібнені перці.

5. Слідом відправляємо в блюдо тонку соломку огірка і дрібно порізану зелень.

6. Доповнюємо масу фунчозой.

7. Додаємо трохи шампіньйоном, колечка лука залишився, сіль і мелений перець. Розмішуємо і обсмажуємо до готовності ще 5-10 хвилин.

8. Ароматне поживне блюдо для вашого столу готово! Фунчозу з яловичиною та овочами подавайте в гарячому вигляді.