Салат з фунчозой – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Простий і смачний салат з фунчозой і морквою по-корейськи

Тонка рисова локшина часто використовується в приготуванні яскравих салатів. Оцініть рецепт пікантною закуски їх фунчозы і корейської моркви. Урізноманітніть домашнє меню оригінальної кулінарної ідеєю.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Фунчоза – 50 гр.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Петрушка – 0,5 пучка.
  • Соус соєвий – 30 мл
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Кунжут – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти для салату.

2. Фунчозу замочуємо крутим окропом. Залишаємо на 5 хвилин, після промиваємо і залишаємо обсихати.

3. Далі перекладаємо готову локшину в глибоку салатницю. Сюди ж відправляємо тонкі брусочки огірка.

4. Доповнюємо масу корейською морквою.

5. Слідом викладаємо тонку соломку болгарського перцю.

6. Доповнюємо продукти подрібненою цибулею і петрушкою.

7. Солимо блюдо і заправляємо соєвим соусом разом з рослинним маслом.

8. Акуратно перемішуємо всі компоненти. За смаком посипаємо кунжутом.

9. Пікантний салат з фунчозой готовий. Подавайте частування до столу!