Простий і смачний салат з фунчозой і морквою по-корейськи
Тонка рисова локшина часто використовується в приготуванні яскравих салатів. Оцініть рецепт пікантною закуски їх фунчозы і корейської моркви. Урізноманітніть домашнє меню оригінальної кулінарної ідеєю.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Фунчоза – 50 гр.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Петрушка – 0,5 пучка.
- Соус соєвий – 30 мл
- Масло рослинне – 100 мл
- Сіль – за смаком.
- Кунжут – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти для салату.
2. Фунчозу замочуємо крутим окропом. Залишаємо на 5 хвилин, після промиваємо і залишаємо обсихати.
3. Далі перекладаємо готову локшину в глибоку салатницю. Сюди ж відправляємо тонкі брусочки огірка.
4. Доповнюємо масу корейською морквою.
5. Слідом викладаємо тонку соломку болгарського перцю.
6. Доповнюємо продукти подрібненою цибулею і петрушкою.
7. Солимо блюдо і заправляємо соєвим соусом разом з рослинним маслом.
8. Акуратно перемішуємо всі компоненти. За смаком посипаємо кунжутом.
9. Пікантний салат з фунчозой готовий. Подавайте частування до столу!