Швидкий салат з копченим курячим філе, помідором і сухариками
Для такого салату краще вибирати сухарики із чорного хліба зі смаком копченостей або сиру. Крім того, для більш пікантного аромату можна додати трохи більше часнику.
Час готування: 35 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Курка копчена (філе) – 200 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Сухарики житні – 50 гр.
- Помідор – 3 шт.
- Часник – 3-5 зуб.
- Сіль – за смаком.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
1. М’ясо нарізати невеликими брусочками або кубиками.
2. У помідорів вирізати плодоніжку і нашаткувати невеликими скибочками або кубиками, співмірним курці.
3. На порційну тарілку викласти шматочки м’яса, зверху розподілити томати, потім нарізаний дуже дрібними кубиками або натертий сир.
4. Часник подрібнчить, змішати з майонезом і полити салат.
5. Залишити блюдо в холодильнику на 20 хвилин, перед подачею посипати сухариками і пригощати домашніх.