Простий і смачний салат з копченою куркою, корейською морквою і сиром
напередодні свята, підбираючи меню для столу, перевагу завжди віддають тільки кращим рецептами. Крім того, що салат з копченої курки, корейської моркви і сиру виходить дуже смачним, інгредієнти для нього не вимагають попередньої обробки, що значно економить час.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Сир – 100 гр.
- Курка копчена – 300 гр.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Помідори – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Майонез – 2 ст. л
Процес приготування:
1. М’ясо копченої курки наріжте невеликими кубиками.
2. Для салату краще всього підійде копчений сир, він посилить смак курки. Якщо у вас такого не знайшлося, підійде будь-який твердий сир з нейтральним запахом. Натріть сир на крупній тертці.
3. Помідори помийте і наріжте кубиками.
4. Довгу соломку корейської моркви подрібніть.
5. Всі інгредієнти змішайте подрібнені в салатниці, заправте майонезом. Перед подачею на стіл прикрасьте салат рубаною зеленню.
Приємного апетиту!