Салат з копченою куркою і корейською морквою – 10 рецептів з покроковими фото

Простий і смачний салат з копченою куркою, корейською морквою і сиром

напередодні свята, підбираючи меню для столу, перевагу завжди віддають тільки кращим рецептами. Крім того, що салат з копченої курки, корейської моркви і сиру виходить дуже смачним, інгредієнти для нього не вимагають попередньої обробки, що значно економить час.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Сир – 100 гр.
  • Курка копчена – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Помідори – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Майонез – 2 ст. л

Процес приготування:

1. М’ясо копченої курки наріжте невеликими кубиками.

2. Для салату краще всього підійде копчений сир, він посилить смак курки. Якщо у вас такого не знайшлося, підійде будь-який твердий сир з нейтральним запахом. Натріть сир на крупній тертці.

3. Помідори помийте і наріжте кубиками.

4. Довгу соломку корейської моркви подрібніть.

5. Всі інгредієнти змішайте подрібнені в салатниці, заправте майонезом. Перед подачею на стіл прикрасьте салат рубаною зеленню.

Приємного апетиту!