Швидкий салат з креветками, ананасами і кукурудзою
Готуємо легкий і освіжаючий салат, на приготування якого потрібно мінімум часу, а результатом ви напевно залишитеся задоволені! Оригінальне поєднання таких інгредієнтів, як консервована кукурудза і ананаси з креветками – це те блюдо, рецептами якого доведеться ділитися з тими, хто його спробує.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Креветки очищені – 200 гр.
- Ананаси консервовані – 1 банку.
- Кукурудза консервована – 1 банку.
- Рис – 150 гр.
- Майонез – за смаком.
- Петрушка – ½ пучка.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продукти за списком.
Крок 2. Готування починаємо з варіння рису. Відварюємо крупу в підсоленій воді до готовності і відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
Крок 3. Очищені креветки закидаємо в киплячу солону воду не більше ніж на 3 хвилини. Після, остуджуємо і ріжемо дрібними сегментами.
Крок 4. Розкриваємо банку з ананасами, зливаємо сироп, а м’якоть ріжемо кубиками, бажаного розміру.
Крок 5. З консервованої кукурудзи так само зливаємо сік і в глибокому салатнику об’єднуємо всі компоненти, заправляємо майонезом і при необхідності досолює. Прикрашаємо гілочками петрушки і відразу подаємо до столу або прибираємо на 60 хвилин на холод для просочення. Приємного апетиту!












