Салат з куркою і кукурудзою – 10 рецептів з покроковими фото

Салат з куркою, консервованою кукурудзою і пекінською капустою

Коли потрібно швидко, смачно і ситно – готуємо легкий, майже невагомий салат з таких простих компонентів, як курка, пекінська капуста і солодка консервована кукурудза. Такий виріб прекрасно підходить для повноцінного перекусу або закуски на обід.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Капуста пекінська – 350 гр.
  • Філе куряче – 150 гр.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Сухарики – 70 гр.
  • Майонез – 200 мл
  • Масло рослинне – 1-2 ст. л
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Пекінську капусту гарненько промиваємо під струменем води і нарізаємо довільними шматочками перекладаємо в глибоку і досить велику салатницю.

2. З кукурудзи зливаємо сік і відправляємо до капусти.

3. Курку обполіскуємо водою, зачищаємо від білих плівок і вкраплень жиру – подрібнюємо невеликими кубиками, приправляємо сіллю і чорним меленим перцем – смажимо на олії до рум’яної скоринки. Готове м’ясо злегка остуджуємо і перекладаємо до інших компонентів.

4. В останню чергу засипаємо в салат сухарики будь-якого смаку, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо, щоб соус покрив всі інгредієнти.

5. Готову страву рекомендується відразу подавати до столу, поки сухарики не розм’якшилися. Приємного апетиту!