Салат з куркою, консервованою кукурудзою і пекінською капустою
Коли потрібно швидко, смачно і ситно – готуємо легкий, майже невагомий салат з таких простих компонентів, як курка, пекінська капуста і солодка консервована кукурудза. Такий виріб прекрасно підходить для повноцінного перекусу або закуски на обід.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 5.
Склад:
- Капуста пекінська – 350 гр.
- Філе куряче – 150 гр.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Сухарики – 70 гр.
- Майонез – 200 мл
- Масло рослинне – 1-2 ст. л
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Пекінську капусту гарненько промиваємо під струменем води і нарізаємо довільними шматочками перекладаємо в глибоку і досить велику салатницю.
2. З кукурудзи зливаємо сік і відправляємо до капусти.
3. Курку обполіскуємо водою, зачищаємо від білих плівок і вкраплень жиру – подрібнюємо невеликими кубиками, приправляємо сіллю і чорним меленим перцем – смажимо на олії до рум’яної скоринки. Готове м’ясо злегка остуджуємо і перекладаємо до інших компонентів.
4. В останню чергу засипаємо в салат сухарики будь-якого смаку, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо, щоб соус покрив всі інгредієнти.
5. Готову страву рекомендується відразу подавати до столу, поки сухарики не розм’якшилися. Приємного апетиту!