Салат з куркою і квасолею – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Салат з куркою, квасолею і сухариками

Готуємо ситний і смачний салат з курячого м’яса, консервованої квасолі і хрустких домашніх сухариків. Така страва чудово підходить, як для святкового столу завдяки своєму яскравому зовнішньому вигляду, так і для різноманітності звичного раціону.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 8.

Склад:

  • Гриби – 300 гр.
  • Філе куряче (відварне) – 300 гр.
  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Томати – 2 шт.
  • Батон – 2 скибочки.
  • Цибуля червоний – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

1. Будь-які вибрані вами гриби нарізаємо шматочками і обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки.

2. Відварене філе дрібно ріжемо.

3. Курку перекладаємо в глибокий салатник і до неї додаємо червону цибулину, нарізану півкільцями.

4. Так само в тарілку засипаємо червону квасоля (рідина попередньо злити) і обсмажені гриби.

5. Скибочки батона ріжемо кубиками невеликого розміру.

6. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо хліб до рум’яності.

7. В цей час два соковитих томатів ріжемо невеликимі шматочками.

8. Додаємо в салатницю, дрібно нашатковану зелень, томати, а також приправляємо сіллю і чорним меленим перцем за смаком.

9. В останню чергу засипаємо до інших компонентів хрусткі сухарики.

10. Заправляємо салат майонезом або сметаною або йогуртом.

11. Все ретельно перемішуємо і відразу ж подаємо до столу, поки сухарики не розм’якли. Приємного апетиту!