Смачний салат з куркою, квасолею і корейською морквою
Буйство фарб і смаків в одній тарілці – легко! Готуємо яскравий і незвичайний салат, який напевно сподобається всім, хто тільки встигне його спробувати. А для його приготування нам знадобляться найпростіші продукти і зовсім трохи вільного часу.
Час готування – 12 ч. 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Філе куряче – 1 шт.
- Морква по-корейськи – 100-150 гр.
- Сир твердий – 70-100 гр.
- Огірок (невеликий) – 1 шт.
- Квасоля червона суха – ¾ склянки
- Часник – 1-2 зуб.
- Майонез – 70 мл
- Кріп – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. За 12 годин до початку готування, замочуємо квасолю у холодній воді і залишаємо на ніч. Вранці її промиваємо і відварюємо в підсоленій воді до готовності. Квасоля охолоджуємо і викладаємо в салатник відповідного розміру. Туди ж відправляємо морквину по-корейськи.
2. Прямо в тарілку натираємо на дрібній тертці шматочок сиру.
3. Невеликий огірок обполіскуємо водою, обсушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо соломкою.
4. Також в миску, додаємо дрібно нашатковану кріп і куряче філе, яке необхідно заздалегідь зварити, остудити і порізати кубиком.
5. Заправляємо салат майонезом і приправляємо кількома зубками часнику, пропущеними через часникодавку.
6. Солимо і гарненько перемішуємо всі компоненти між собою.
Приємного апетиту!