Салат з куркою і квасолею – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Смачний салат з куркою, квасолею і корейською морквою

Буйство фарб і смаків в одній тарілці – легко! Готуємо яскравий і незвичайний салат, який напевно сподобається всім, хто тільки встигне його спробувати. А для його приготування нам знадобляться найпростіші продукти і зовсім трохи вільного часу.

Час готування – 12 ч. 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Філе куряче – 1 шт.
  • Морква по-корейськи – 100-150 гр.
  • Сир твердий – 70-100 гр.
  • Огірок (невеликий) – 1 шт.
  • Квасоля червона суха – ¾ склянки
  • Часник – 1-2 зуб.
  • Майонез – 70 мл
  • Кріп – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. За 12 годин до початку готування, замочуємо квасолю у холодній воді і залишаємо на ніч. Вранці її промиваємо і відварюємо в підсоленій воді до готовності. Квасоля охолоджуємо і викладаємо в салатник відповідного розміру. Туди ж відправляємо морквину по-корейськи.

2. Прямо в тарілку натираємо на дрібній тертці шматочок сиру.

3. Невеликий огірок обполіскуємо водою, обсушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо соломкою.

4. Також в миску, додаємо дрібно нашатковану кріп і куряче філе, яке необхідно заздалегідь зварити, остудити і порізати кубиком.

5. Заправляємо салат майонезом і приправляємо кількома зубками часнику, пропущеними через часникодавку.

6. Солимо і гарненько перемішуємо всі компоненти між собою.

Приємного апетиту!