Як приготувати салат з куркою, квасолею і грибами?
Курка, квасоля і гриби – здавалося б, що об’єднує ці продукти, адже вони здаються непоєднуваними. Однак це не зовсім так, якщо приготувати з них салат, то ми отримаємо апетитне і ситне блюдо, яке чудово підходить для повноцінного прийому їжі, так як дуже багате білком.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Грудка куряча – 500 гр.
- Квасоля консервована – 1 банку.
- Печериці консервовані – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Майонез – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Готуємо м’ясо. Відокремлюємо філе від кістки, зачищаємо від плівок і вкраплень жиру, обполіскуємо під струменем води і кладемо в каструлю. Відварюємо в підсоленій воді до повної готовності (25-30 хвилин), після виймаємо з бульйону і даємо трохи часу охолонути.
2. Займемося квасолею і грибами. Розкриваємо баночки консервів і зливаємо з них рідину, а вміст висипаємо в глибокий салатник.
3. Займемося цибулею і перцем. Цибулю очищаємо від лушпиння, а з перцю виймаємо насіння, нарізаємо овочі тонкою соломкою – засипаємо до решти інгредієнтів.
4. Охолоджену курку ріжемо довільно і відправляємо слідом за цибулею і перцем. Заправляємо салат сіллю і чорним меленим перцем, заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо – прибираємо в холодильну камеру на 10-15 хвилин для просочення.
5. Після закінчення часу розкладаємо страву по порційним піали і подаємо. Приємного апетиту!