Салат з куркою і квасолею – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Як приготувати салат з куркою, квасолею і грибами?

Курка, квасоля і гриби – здавалося б, що об’єднує ці продукти, адже вони здаються непоєднуваними. Однак це не зовсім так, якщо приготувати з них салат, то ми отримаємо апетитне і ситне блюдо, яке чудово підходить для повноцінного прийому їжі, так як дуже багате білком.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Грудка куряча – 500 гр.
  • Квасоля консервована – 1 банку.
  • Печериці консервовані – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Готуємо м’ясо. Відокремлюємо філе від кістки, зачищаємо від плівок і вкраплень жиру, обполіскуємо під струменем води і кладемо в каструлю. Відварюємо в підсоленій воді до повної готовності (25-30 хвилин), після виймаємо з бульйону і даємо трохи часу охолонути.

2. Займемося квасолею і грибами. Розкриваємо баночки консервів і зливаємо з них рідину, а вміст висипаємо в глибокий салатник.

3. Займемося цибулею і перцем. Цибулю очищаємо від лушпиння, а з перцю виймаємо насіння, нарізаємо овочі тонкою соломкою – засипаємо до решти інгредієнтів.

4. Охолоджену курку ріжемо довільно і відправляємо слідом за цибулею і перцем. Заправляємо салат сіллю і чорним меленим перцем, заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо – прибираємо в холодильну камеру на 10-15 хвилин для просочення.

5. Після закінчення часу розкладаємо страву по порційним піали і подаємо. Приємного апетиту!