Як приготувати салат з куркою, пекінською капустою і ананасами?
Тандем курки з ананасом багато вважають класикою, а додавши до них пекінську капусту, ви отримаєте салат з ідеальним смаком і зовсім не схожим на інші закуски. Блюдо гідно святкового столу. Ананас для салату краще брати консервований, так як свіжий буде більш кислим. Відварюємо куряче м’ясо заздалегідь. Заправляємо салат майонезом. Якщо майонез приготувати своїми руками, салат вийде дієтичним.
Час готування: 30 хвилин.
Час приготування: 30 хвилин.
Порції: 4.
Склад:
- Пекінська капуста – 1 шт.
- Куряча грудка відварна – 300 гр.
- Ананас консервований – 150 гр.
- Сир твердий – 70 гр.
- Сіль – за смаком.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуйте всі інгредієнти для салату у вказаній в рецепті кількості. Куряче м’ясо заздалегідь відваріть у воді з додаванням невеликої кількості солі. Потім м’ясо остудіть. Качан пекінської капусти промити холодною водою. Ананаси вийміть з банки.
2. Капусту нашаткуйте поздовжніми шматочками і відразу перекладіть в салатницю.
3. Ананаси наріжте брусочками і перекладіть до капусти.
4. Відварене м’ясо руками розділіть на окремі волокна такого ж розміру, як і ананаси.
5. Твердий сир подрібніть на крупній тертці і перекладіть в салатницю до решти інгредієнтів. Потім салат по своєму смаку посипте сіллю, покладіть до нього майонез. Ложкою салат акуратно перемішайте і зніміть пробу.
6. Салат з куркою, пекінською капустою і ананасом готовий. Подавайте його до столу в загальній салатниці.
Приємного апетиту!