Салат з куркою, чорносливом, горіхами, сиром і яйцем
Легкий рецепт смачного салату до святкового столу, який зможе приготувати навіть недосвідчена господиня. З простого набору інгредієнтів виходить оригінальне блюдо з неповторним смаком і незвичайним поєднанням продуктів.
Час приготування: 45 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Філе куряче варене – 300 гр.
- Яйце варене – 4 шт.
- Сир твердий – 100 гр.
- Чорнослив – 70 гр.
- Горіх волоський – 50 гр.
- Майонез для заправки.
Процес приготування:
1. Яйця очистити, нарізати дуже дрібно.
2. Чорнослив потримати в гарячій воді, віджати і нарізати красивою соломкою.
3. У блюдо викласти шаром нарізане кубиками куряче м’ясо, поверх якого наноситься сіточка з майонезу.
4. Потім викладають яйця і ще шар майонезу.
5. Поверх яєць розподіляється натертий сир, на який потрібно нанести ще одну майонезну сіточку.
6. Завершальний шар – чорнослив і подрібнені волоські горіхи. Їх можна порубати ножем або перетворити в крихту в блендері або кухонному комбайні. Прикрасити майонезом і зеленню. Перед подачею охолодити.