Салат з курки з чорносливом і грецькими горіхами – 10 рецептів з сиром, огірком, яйцем з покроковими фото

Салат з куркою, чорносливом, горіхами, сиром і яйцем

Легкий рецепт смачного салату до святкового столу, який зможе приготувати навіть недосвідчена господиня. З простого набору інгредієнтів виходить оригінальне блюдо з неповторним смаком і незвичайним поєднанням продуктів.

Час приготування: 45 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Філе куряче варене – 300 гр.
  • Яйце варене – 4 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Чорнослив – 70 гр.
  • Горіх волоський – 50 гр.
  • Майонез для заправки.

Процес приготування:

1. Яйця очистити, нарізати дуже дрібно.

2. Чорнослив потримати в гарячій воді, віджати і нарізати красивою соломкою.

3. У блюдо викласти шаром нарізане кубиками куряче м’ясо, поверх якого наноситься сіточка з майонезу.

4. Потім викладають яйця і ще шар майонезу.

5. Поверх яєць розподіляється натертий сир, на який потрібно нанести ще одну майонезну сіточку.

6. Завершальний шар – чорнослив і подрібнені волоські горіхи. Їх можна порубати ножем або перетворити в крихту в блендері або кухонному комбайні. Прикрасити майонезом і зеленню. Перед подачею охолодити.