Салат з копченою курячою грудкою, ананасом і сухариками
Щоб додати в салат краще всього підійдуть не куповані сухарики, в яких багато добавок, а зроблені в домашніх умовах з натуральних інгредієнтів. Страва вийде дуже смачний, ситний і хрустким.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 25 хв.
Кількість порцій – 6.
Склад:
- Грудка куряча копчена – 300 гр.
- Ананас консервований – 200 гр.
- Батон – 100 гр.
- Сир – 200 гр.
- Майонез – за смаком.
- Масло рослинне – 2-3 ст. л.
Процес приготування:
1. Спочатку займемося копченим м’ясом курки. Нарізаємо його поздовжніми скибочками невеликої товщини, а потім кубиками. Вибираємо відповідний салатник. Якщо його немає, беремо будь-яку тарілку і викладаємо в неї копчене філе.
2. Відрізаємо необхідну кількість батона від булки і нарізаємо скибочками. Їх подрібнюємо на шматочки у вигляді кубиків. Наливаємо рослинне масло в сковороду. Підігріваємо ємність пару хвилин і висипаємо в неї батон. Підсмажуємо кубики до появи золотистого кольору.
3. Відкриваємо банку з ананасами і зливаємо сік. Його можна вилити в чашку і випити сік дуже смачний і солодкий. Нарізаємо ананасові скибочки кубиками.
4. Подрібнюємо На крупній тертці необхідну кількість сиру. Викладаємо всі інгредієнти в миску з куркою. Сухарики краще додати перед тим, як подавати на стіл, щоб батон не встиг розм’якнути і залишився хрустким.
5. Викладаємо на салат кілька ложок майонезу. Гарненько перемішуємо інгредієнти. Подавати страву можна в мисці або салатнику. Також салат можна подавати в невеликих салатниках порційно.
Приємного апетиту!