Покроковий рецепт приготування салату з квасолею, кукурудзою та сухариками
Простий і швидкий салат. Ще і досить ситний, завдяки квасолі. Сухарики рекомендуємо брати саме житні – вони більш щільні і добре зберігають хрустку текстуру. Можна приготувати їх самостійно з хліба або вчинити простіше і купити вже готові.
Час приготування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Кукурудза консервована – 1 банку.
- Сухарики житні – 100 гр.
- Кінза – 1 пучок.
- Майонез – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Банки з квасолею і кукурудзою розкриваємо, зерна відкидаємо на друшляк. Після того, як зайва рідина стече, висипаємо квасоля і кукурудзу в салатницю.
2. Кінзу моєму і викладаємо на рушник, щоб пішла зайва волога. Потім зелень дрібно нарізаємо ножем. Як варіант, замість кінзи можна використовувати петрушку.
3. Висипаємо зелень в салатницю до кукурудзі і червоної квасолі.
4. В останню чергу, щоб не розмокли раніше часу, додаємо житні сухарики.
5. Кладемо майонез і сіль за смаком. Перемішуємо всі інгредієнти разом — салат готовий.
Приємного апетиту!