Салат з квасолею та сухариками – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування салату з квасолею, кукурудзою та сухариками

Простий і швидкий салат. Ще і досить ситний, завдяки квасолі. Сухарики рекомендуємо брати саме житні – вони більш щільні і добре зберігають хрустку текстуру. Можна приготувати їх самостійно з хліба або вчинити простіше і купити вже готові.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Кукурудза консервована – 1 банку.
  • Сухарики житні – 100 гр.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Банки з квасолею і кукурудзою розкриваємо, зерна відкидаємо на друшляк. Після того, як зайва рідина стече, висипаємо квасоля і кукурудзу в салатницю.

2. Кінзу моєму і викладаємо на рушник, щоб пішла зайва волога. Потім зелень дрібно нарізаємо ножем. Як варіант, замість кінзи можна використовувати петрушку.

3. Висипаємо зелень в салатницю до кукурудзі і червоної квасолі.

4. В останню чергу, щоб не розмокли раніше часу, додаємо житні сухарики.

5. Кладемо майонез і сіль за смаком. Перемішуємо всі інгредієнти разом — салат готовий.

Приємного апетиту!