Салат з маринованими опеньками

Простий і ситний салат з опеньками і картоплею

Салат з маринованими опеньками і картоплею, незважаючи на прості інгредієнти, виходить смачним і ситним. Він добре підійде і до повсякденного обіду, і для пісного столу. Ситність салату визначається картоплею, а гриби, огірки і цибулю доповнять смак страви. Заправляємо салат рослинною олією, але за смаком можна додати гірчицю і свіжомелені спеції.

Час готування: 3 години.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 4.

Інгредієнти:

  • Опеньки мариновані – 200 г
  • Картопля – 400 г
  • Огірки солоні або мариновані – 200 г
  • салатний Цибуля – 100 г
  • Олія – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Спочатку підготуйте всі продукти для салату згідно рецептурі.

2. Картоплю відварити в мундирах до готовності і потім швидко охолодити.

3. Консервовані огірки наріжте невеликими шматочками довільної форми.

4. Цибулину очистіть від лушпиння і наріжте чверть кільцями.

5. Охолоджений відварену картоплю очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками.

6. Всі нарізані інгредієнти перекладіть в салатницю і додати до них мариновані опеньки. По своєму смаку салат посоліть і полийте невеликою кількістю рослинного масла. Потім салат акуратно перемішайте і зніміть пробу.

7. Салат з маринованими опеньками і картоплею готовий. Можете подавати його до столу.

Приємного апетиту!