Простий і ситний салат з опеньками і картоплею
Салат з маринованими опеньками і картоплею, незважаючи на прості інгредієнти, виходить смачним і ситним. Він добре підійде і до повсякденного обіду, і для пісного столу. Ситність салату визначається картоплею, а гриби, огірки і цибулю доповнять смак страви. Заправляємо салат рослинною олією, але за смаком можна додати гірчицю і свіжомелені спеції.
Час готування: 3 години.
Час приготування: 30 хвилин.
Порції: 4.
Інгредієнти:
- Опеньки мариновані – 200 г
- Картопля – 400 г
- Огірки солоні або мариновані – 200 г
- салатний Цибуля – 100 г
- Олія – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Спочатку підготуйте всі продукти для салату згідно рецептурі.
2. Картоплю відварити в мундирах до готовності і потім швидко охолодити.
3. Консервовані огірки наріжте невеликими шматочками довільної форми.
4. Цибулину очистіть від лушпиння і наріжте чверть кільцями.
5. Охолоджений відварену картоплю очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками.
6. Всі нарізані інгредієнти перекладіть в салатницю і додати до них мариновані опеньки. По своєму смаку салат посоліть і полийте невеликою кількістю рослинного масла. Потім салат акуратно перемішайте і зніміть пробу.
7. Салат з маринованими опеньками і картоплею готовий. Можете подавати його до столу.
Приємного апетиту!