Салат з опеньками і консервованою квасолею
Баночка маринованих опеньків та консервованої квасолі є в запасі у кожної господині і з них, незважаючи на незвичайне поєднання, можна на швидку руку приготувати пікантний і смачний салат, доповнивши його яйцем і цибулею. Для заправки підходить як майонез, так і йогурт.
Час готування: 15 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 4.
Склад:
- Опеньки мариновані – 250 г
- Квасоля консервована – 250 г
- Яйце – 3 шт.
- Цибуля зелена (перо) – 5 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Заздалегідь відваріть круто три курячих яйця і остудіть їх. Потім їх очистіть від шкаралупи, і наріжте невеликими кубиками.
2. Пір’я зеленої цибулі промийте, обсушіть серветкою і дрібно наріжте. Їх можна трохи посолити і розім’яти ложкою.
3. У глибоку салатницю перекладіть нарізані яйця і цибулю. Відкрийте банки з консервованими опеньками і квасолею, злийте всю рідину і перекладіть ці продукти в салатницю. Якщо опеньки замаринованы зі спеціями, то видаліть їх.
4. Потім посоліть салат по своєму смаку і додайте три ложки майонезу або (за бажанням) натурального йогурту.
5. Салат акуратно ложкою перемішайте і, щоб подача була красивою, викладіть його на салатні листя.
Приємного апетиту!