Салат з маринованими опеньками

Салат з опеньками і консервованою квасолею

Баночка маринованих опеньків та консервованої квасолі є в запасі у кожної господині і з них, незважаючи на незвичайне поєднання, можна на швидку руку приготувати пікантний і смачний салат, доповнивши його яйцем і цибулею. Для заправки підходить як майонез, так і йогурт.

Час готування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 4.

Склад:

  • Опеньки мариновані – 250 г
  • Квасоля консервована – 250 г
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля зелена (перо) – 5 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Заздалегідь відваріть круто три курячих яйця і остудіть їх. Потім їх очистіть від шкаралупи, і наріжте невеликими кубиками.

2. Пір’я зеленої цибулі промийте, обсушіть серветкою і дрібно наріжте. Їх можна трохи посолити і розім’яти ложкою.

3. У глибоку салатницю перекладіть нарізані яйця і цибулю. Відкрийте банки з консервованими опеньками і квасолею, злийте всю рідину і перекладіть ці продукти в салатницю. Якщо опеньки замаринованы зі спеціями, то видаліть їх.

4. Потім посоліть салат по своєму смаку і додайте три ложки майонезу або (за бажанням) натурального йогурту.

5. Салат акуратно ложкою перемішайте і, щоб подача була красивою, викладіть його на салатні листя.

Приємного апетиту!