Як приготувати салат з маринованими опеньками і сухариками?
Для хрусткої текстури і більш вираженого смаку в салати часто додаються сухарики і для салату з маринованими опеньками це не виняток. Готують такий салат з різними інгредієнтами: куркою, ковбасою, овочами та ін. У цьому рецепті вам пропонується приготувати цей смачний салат на основі консервованої квасолі з додаванням огірка, зеленої цибулі і твердого сиру.
Час готування: 10 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- Опеньки мариновані – 50 г
- Сухарики – 1 пакет.
- Квасоля консервована – 1 банку.
- Сир твердий – 50 г
- Помідори – 1 шт.
- Огірок маринований – 2 шт.
- Майонез – за смаком.
- Зелена цибуля – за смаком.
Процес приготування:
1. Консервовану квасолю, бажано червону, і мариновані опеньки промийте на друшляку холодною водою і перекладіть в салатницю.
2. Невеликими брусочками нашаткуйте два маринованих огірка і перекладіть в салатницю.
3. Промитий помідор наріжте невеликими шматочками довільної форми і також перекладіть в салатницю. Замість звичайного помідора можете взяти кілька плодів черрі і порізати їх на четвертинки.
4. Шматочок будь-якого твердого сиру подрібніть на крупній тертці і перекладіть до салату.
5. Потім додайте до салату поросяти, ягняти пір’я зеленої цибулі, майонез по своєму смаку і салат ложкою акуратно перемішайте. В останню чергу посипте салат сухариками і відразу подайте його до столу.
Приємного апетиту!