Салат з маринованими опеньками

Як приготувати салат з маринованими опеньками і сухариками?

Для хрусткої текстури і більш вираженого смаку в салати часто додаються сухарики і для салату з маринованими опеньками це не виняток. Готують такий салат з різними інгредієнтами: куркою, ковбасою, овочами та ін. У цьому рецепті вам пропонується приготувати цей смачний салат на основі консервованої квасолі з додаванням огірка, зеленої цибулі і твердого сиру.

Час готування: 10 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 2.

Склад:

  • Опеньки мариновані – 50 г
  • Сухарики – 1 пакет.
  • Квасоля консервована – 1 банку.
  • Сир твердий – 50 г
  • Помідори – 1 шт.
  • Огірок маринований – 2 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Зелена цибуля – за смаком.

Процес приготування:

1. Консервовану квасолю, бажано червону, і мариновані опеньки промийте на друшляку холодною водою і перекладіть в салатницю.

2. Невеликими брусочками нашаткуйте два маринованих огірка і перекладіть в салатницю.

3. Промитий помідор наріжте невеликими шматочками довільної форми і також перекладіть в салатницю. Замість звичайного помідора можете взяти кілька плодів черрі і порізати їх на четвертинки.

4. Шматочок будь-якого твердого сиру подрібніть на крупній тертці і перекладіть до салату.

5. Потім додайте до салату поросяти, ягняти пір’я зеленої цибулі, майонез по своєму смаку і салат ложкою акуратно перемішайте. В останню чергу посипте салат сухариками і відразу подайте його до столу.

Приємного апетиту!