Салат з яєчними млинцями – 10 рецептів з покроковими фото

Як приготувати салат з яєчними млинцями і ковбасою?

До обсмаженою і нарізаним яєчних млинців додається ковбаса, консервована кукурудза і пропущений через прес часник. Далі все заправляється майонезом, перемішується і виходить дуже смачний і ситний салат, який точно сподобається вашій родині в якості закуски до обіду.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Вода – 2 ст. л.
  • Крохмаль – 2 ст. л.
  • Ковбаса копчена – 170 гр.
  • Кукурудза – 0.5 банки.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Майонез – за смаком.
  • Рослинне масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Починаємо з приготування млинців. В підходящу ємність розбиваємо курячі яйця, додаємо туди сіль, воду, крохмаль і добре все збиваємо міксером або віночком до однорідності.

Крок 2. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і злегка обсмажуємо на ньому млинці з двох сторін, щоб вони тільки схопилися. Тісто потрібно виливати тонким шаром.

Крок 3. Далі нарізаємо отримані заготовки тонкими смужками і перекладаємо їх у відповідну для салату ємність.

Крок 4. Копчену ковбасу нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо її до яєчних млинців.

Крок 5. Тепер додаємо половину банки консервованої кукурудзи і пропущений через прес часник.

Крок 6. В кінці заправляємо все майонезом, ретельно перемішуємо і подаємо до столу дуже смачний і ситний салат на обід або вечеря. Приємного апетиту!