Як приготувати салат з яєчними млинцями і ковбасою?
До обсмаженою і нарізаним яєчних млинців додається ковбаса, консервована кукурудза і пропущений через прес часник. Далі все заправляється майонезом, перемішується і виходить дуже смачний і ситний салат, який точно сподобається вашій родині в якості закуски до обіду.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порції – 3.
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 4 шт.
- Вода – 2 ст. л.
- Крохмаль – 2 ст. л.
- Ковбаса копчена – 170 гр.
- Кукурудза – 0.5 банки.
- Часник – 2-3 зуб.
- Сіль – за смаком.
- Майонез – за смаком.
- Рослинне масло – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Починаємо з приготування млинців. В підходящу ємність розбиваємо курячі яйця, додаємо туди сіль, воду, крохмаль і добре все збиваємо міксером або віночком до однорідності.
Крок 2. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і злегка обсмажуємо на ньому млинці з двох сторін, щоб вони тільки схопилися. Тісто потрібно виливати тонким шаром.
Крок 3. Далі нарізаємо отримані заготовки тонкими смужками і перекладаємо їх у відповідну для салату ємність.
Крок 4. Копчену ковбасу нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо її до яєчних млинців.
Крок 5. Тепер додаємо половину банки консервованої кукурудзи і пропущений через прес часник.
Крок 6. В кінці заправляємо все майонезом, ретельно перемішуємо і подаємо до столу дуже смачний і ситний салат на обід або вечеря. Приємного апетиту!