Як приготувати салат з яєчними млинцями і свіжим огірком?
Яєчні млинці обсмажуються на сковороді, після чого нарізати соломкою. До них додається куряче філе, свіжий огірок, кукурудза і мариновану цибулю. Далі все заправляється майонезом, добре перемішується, прикрашається зеленню і подається до столу. Виходить смачний і свіжий салат.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порції – 6.
Інгредієнти:
- Філе куряче – 2 шт.
- Яйця курячі – 4 шт.
- Огірки свіжі – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 1 банку.
- Сіль – за смаком.
- Оцет – 1 ст. л.
- Вода – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез – за смаком.
- Рослинне масло – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком приготування, відварюємо куряче філе в підсоленій воді до готовності. Потім даємо йому охолонути й нарізаємо соломкою.
Крок 2. Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо дрібним кубиком і перекладаємо в невелику ємність. Додаємо до нього оцет, воду, сіль і даємо постояти таким чином при кімнатній температурі, після чого зливаємо всю рідину.Крок 3. Курячі яйця розбиваємо в окрему ємність, додаємо сіль і добре збиваємо. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо два млинчика з двох сторін. Потім даємо їм охолонути й нарізаємо соломкою.
Крок 4. Свіжі огірки добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо соломкою.
Крок 5. В підходящу ємність відправляємо куряче філе, маринована цибуля, яєчні млинці, огірки і консервовану кукурудзу. Потім додаємо сіль з чорним меленим перцем по смаку, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
Крок 6. Даємо салату настоятися в холодильнику мінімум півгодини, після чого перекладаємо його в салатницю, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!