Простий і швидкий салат з яєчними млинцями і пекінською капустою
Для початку обсмажуються куряче філе і яєчні млинці. Далі, в салатницю відправляється нарізана капуста пекінська, курка, млинці і яблука. Потім все заправляється майонезом, ретельно перемішується і подається до столу. Виходить дуже смачний і легкий салат для всієї родини.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Філе куряче – 300 гр.
- Капуста пекінська – 300-400 гр.
- Яйця курячі – 2-3 шт.
- Яблуко – 1 шт.
- Майонез – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сік лимонний – 1 ст. л.
- Масло рослинне – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Для початку ретельно промиваємо яблука під проточною водою, очищаємо їх, видаляємо серцевину і нарізаємо невеликими шматочками. Далі збризкуємо їх лимонним соком, щоб вони зберегли колір і перемішуємо.Крок 2. Куряче філе також добре промиваємо, обсушуємо його на паперовому рушнику і нарізаємо невеликими кубиками. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому курку до рум’яності, періодично помішуючи на середньому вогні.
Крок 3. Яйця розбиваємо в окрему ємність, додаємо до них сіль, чорний мелений перець за смаком, 1-2 ложки майонезу і добре збиваємо.
Крок 4. Далі випікаємо тонкі яєчні млинці на сковороді з двох сторін, після чого даємо їм охолонути, а потім звертаємо трубочкою і нарізаємо тонкими смужками.
Крок 5. З пекінської капусти, знімаємо верхні листи, а потім розрізаємо її кілька разів уздовж і нарізаємо невеликими кубиками.Крок 6. Перекладаємо пекінську капусту в салатницю, додаємо туди обсмажене куряче філе, яблука і яєчні млинці. Потім додаємо сіль, чорний мелений перець, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
Крок 7. Розкладаємо готовий салат по тарілках і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!