Салати з консервованим тунцем – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Як приготувати смачний салат з консервованим тунцем, помідором і яйцем?

Легкий корисний салат, який можна готувати хоч кожен день. Робиться дуже швидко, і користь організму несе. Тунець можна використовувати як в маслі, так і у власному соку – залежить від смакових уподобань. У зазначений набір продуктів також можна додавати додатково будь-які овочі: оливки, огірки, терту на крупній тертці моркву і ін

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Тунець, консервований у власному соку – 150 гр.
  • Яйця варені – 2 шт.
  • Помідори – 3 шт. середнього розміру.
  • Перець болгарський – 1 шт. середнього розміру.
  • Салатний мікс зелені – 75 гр.
  • Масло оливкове – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Оцет бальзамічний – за смаком.

Процес приготування:

1. Салатний мікс промиваємо й обсушуємо на рушник. Розкладаємо на дно блюда або порційно на кожній тарілці.

2. Помідори і болгарський перець промиваємо й обсушуємо. Вирізаємо у перцю плодоніжку і видаляємо насіння. М’якоть нарізаємо невеликими шматочками. Помідори ріжемо на тонкі часточки.

3. Розкладаємо томати з перцем поверх зеленої «подушки».

4. Яйця заздалегідь варимо круто і остуджуємо. Очищаємо і акуратно ріжемо на поздовжні скибочки. Банку з тунцем розкриваємо і зливаємо рідину. Рибу розминаємо виделкою.

. Поверх томатів розподіляємо тунця, а на нього потім викладаємо скибочки варених яєць. Посипаємо салат сіллю і чорним меленим перцем. Поливаємо оливковою олією і сбрызгиваем бальзамічним оцтом. Подаємо відразу після приготування.

Приємного апетиту!